Yardım Sarı siteden laptop satıcam yardımcı olur musunuz?

Reaksiyon skoru
64
Sarı siteye laptopumu koydum ve birisi yazdı alıcı olarak. Adam direkt bişi sormadan param güvende ile atayım parayı yarım kargolar mısınız dedi direkt. Laptopun garantiye gittiğini fln da söyledim itiraz etmedi direkt kargolar mısınız param güvende ile paranızı yollıyım diyor. Dolandırıcı olabilir mi sizce? İlk defa satış yaptığım için güvenemedim şu anda.

Sarı siteye laptopumu koydum ve birisi yazdı alıcı olarak. Adam direkt bişi sormadan param güvende ile atayım parayı yarım kargolar mısınız dedi direkt. Laptopun garantiye gittiğini fln da söyledim itiraz etmedi direkt kargolar mısınız param güvende ile paranızı yollıyım diyor. Dolandırıcı olabilir mi sizce? İlk defa satış yaptığım için güvenemedim şu anda.
Paramguvende riskli. Satıcı yorumları, sattığı ilanlar varsa bak. Kafana yatarsa video ile paketleyip gönder. Ama sıkıntı yaşarsan sahibinden bir süre parayı dondurur. Sen uğraşırsın. Thh, mahkeme vs

param güvende maalesef alıcıyı inanılmaz koruyan bir sistem ve anladıgım kadarıyla açıkları var benzer senaryoyu yaklaşık 6 ay önce yaşadım son çare elden teslim ettim alan kişi de testlerini yaptı öyle anlaştık.

Bak, gerekirse çöpe at; yine de param güvende satışı yapma. Adam içini açıp parça alsa, ispatlayamazsın.

Arkadaş paramgüvende ile tablet sattı, ekranı söküp iade ettiler. Ben anakart sattım, adam iadeyle aynı model bozuk anakartını gönderdi. Pahalı ürünlerde, parçası çalınabilecek ya da bozuk ürünle değiştirilebilecek ürünlerde kullanılmaz bu sistem artık. Sarı site yönetimi saçmalıkta sınır tanımıyor, geçenlerde de birisi ilanımı satın alıp anında iptal etti, parası hesaba iade edilene kadar ilanımı yayına aldırmadılar. Alıcıyı koruyor ama sırtından para kazandıkları satıcıyı yolda bırakıyorlar.

nasıl denk gelionuz böylelerine anlamıyorum valla. bir kez ekran kartı sattım. 24k ya adam parayı önden gönderdi sonrada kargo ile gönderdim. geçen de laptop aldım önden parayı gönderdim kargo ile bana yolladı. :D ya da ben şanslı olanım

ekranını kırıp tekrar geri yollar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips
Geri