Kardeşim burda ciddi bi iş yapmaya çalışıyorum ironin makaranin sırası değil adam akıllı bilen birileri yazmıyor ki ne yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah düz 20k ya satmaya çalışırım çünkü 30 35k arası düşünüyordum hayaller suya düştü çünkü cihazım çok temiz bir kere bile problem yaşatmadı
bu sistem ne hocam çok kötü30k bandına sizinkini katliyacak, havaya atıp sektirecek sistemi sıfır ve taksitli alabiliyorken sizi 30-35k arası düşündüren maddeyi aldığınız kişinin numarasını atarmisiniz?![]()
EMIN CITAK-BIRTHDAY /AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce RTX 5050 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
EMIN CITAK-BIRTHDAY /AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce RTX 5050 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Çok kötü de aklıma gelen ilk sitede ilk karşıma çıkan o dediği fiyat bandindaki sistemi attım örnek olarak.bu sistem ne hocam çok kötü![]()
var mısın 0 satacakbu sistem ne hocam çok kötü![]()
Haklısın hocam piyasayı bilmeden aklımda 30k gibi kurmuştum ama araştırma yapıp hiç öyle olmadığı gördüm neyse saolsun30k bandına sizinkini katliyacak, havaya atıp sektirecek sistemi sıfır ve taksitli alabiliyorken sizi 30-35k arası düşündüren maddeyi aldığınız kişinin numarasını atarmisiniz?![]()
EMIN CITAK-BIRTHDAY /AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce RTX 5050 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
EMIN CITAK-BIRTHDAY /AMD Ryzen 5 5500 / ASUS GeForce RTX 5050 8GB / 16GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD / OEM PAKET en uygun fiyat seçenekleri e ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
17ye ben imzadakini satamadım bu arkadaş nasıl satsın onu15-17K arası bence ideal
16 olmaz hocam max 13e satabilirsinizARKADAŞLAR SİZDE COK DÜŞÜK SÖYLEDİNİZ TEK TEK SARI SİTEDEN 2 EL FİYATINİ KONTROL ETTİM 16K ÇIKTI SİZDE BİLGİLENMİŞ OLUN
kardeş ne 16 sı ben imzadakini 17 ye satamadım kim o sisteme 16k versinARKADAŞLAR SİZDE COK DÜŞÜK SÖYLEDİNİZ TEK TEK SARI SİTEDEN 2 EL FİYATINİ KONTROL ETTİM 16K ÇIKTI SİZDE BİLGİLENMİŞ OLUN
Sarı siteden fiyat referans alırken onların hepsinin satıcı olduğunu unutmayın hocam, alıcı insan satan kişi kadar gönlü bol davranmaz. Daha yeni 6700XT aldım 9500'e, ilanlar 12.000 civarı hep. Bu durum kartın piyasasını 12 yapmaz, herkes fiyatı şişirip yazıyor belki denk gelir de birisi alır diye. 9500'e aldığım kartın ilanına adam 12.500 yazmıştı mesela. Daha önce sizin işlemcinizi de ekran kartınızı kullanmış - satmış birisi olarak söylüyorum bu sistem 13'ten yukarı etmez, ha belki denk getirip birine itelersiniz 15-16 civarına ama ederi o değil onu bilerek satacaksanız satın kimse bir şey diyemez mal sizin.ARKADAŞLAR SİZDE COK DÜŞÜK SÖYLEDİNİZ TEK TEK SARI SİTEDEN 2 EL FİYATINİ KONTROL ETTİM 16K ÇIKTI SİZDE BİLGİLENMİŞ OLUN