Çözüldü✓ KASAMİ KACA SATMALIYIM

12 civarı max

Kardeşim burda ciddi bi iş yapmaya çalışıyorum ironin makaranin sırası değil adam akıllı bilen birileri yazmıyor ki ne yapayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eyvallah düz 20k ya satmaya çalışırım çünkü 30 35k arası düşünüyordum hayaller suya düştü çünkü cihazım çok temiz bir kere bile problem yaşatmadı
30k bandına sizinkini katliyacak, havaya atıp sektirecek sistemi sıfır ve taksitli alabiliyorken sizi 30-35k arası düşündüren maddeyi aldığınız kişinin numarasını atarmisiniz?

30k bandına sizinkini katliyacak, havaya atıp sektirecek sistemi sıfır ve taksitli alabiliyorken sizi 30-35k arası düşündüren maddeyi aldığınız kişinin numarasını atarmisiniz?
bu sistem ne hocam çok kötü :D

Maksimum 12

Haklısın hocam piyasayı bilmeden aklımda 30k gibi kurmuştum ama araştırma yapıp hiç öyle olmadığı gördüm neyse saolsun

ARKADAŞLAR SİZDE COK DÜŞÜK SÖYLEDİNİZ TEK TEK SARI SİTEDEN 2 EL FİYATINİ KONTROL ETTİM 16K ÇIKTI SİZDE BİLGİLENMİŞ OLUN

ARKADAŞLAR SİZDE COK DÜŞÜK SÖYLEDİNİZ TEK TEK SARI SİTEDEN 2 EL FİYATINİ KONTROL ETTİM 16K ÇIKTI SİZDE BİLGİLENMİŞ OLUN
16 olmaz hocam max 13e satabilirsiniz

kardeş ne 16 sı ben imzadakini 17 ye satamadım kim o sisteme 16k versin

Sarı siteden fiyat referans alırken onların hepsinin satıcı olduğunu unutmayın hocam, alıcı insan satan kişi kadar gönlü bol davranmaz. Daha yeni 6700XT aldım 9500'e, ilanlar 12.000 civarı hep. Bu durum kartın piyasasını 12 yapmaz, herkes fiyatı şişirip yazıyor belki denk gelir de birisi alır diye. 9500'e aldığım kartın ilanına adam 12.500 yazmıştı mesela. Daha önce sizin işlemcinizi de ekran kartınızı kullanmış - satmış birisi olarak söylüyorum bu sistem 13'ten yukarı etmez, ha belki denk getirip birine itelersiniz 15-16 civarına ama ederi o değil onu bilerek satacaksanız satın kimse bir şey diyemez mal sizin.

Ayrıca 6 sene kullanmışsınız ürünler hiç problem çıkartmadı diyosunuz da kimin sürekli işlemcisi anakartı bozuluyo ki? Herkes yıllarca sorunsuz kullanıyor zaten, siz 6 senede kaç kere ekran kartınıza bakım yaptınız ya da işlemcinin termal macununu ne sıklıkla değiştirdiniz ?

kral 30 k fiyat aklımdaydı diyorsun herkes sana yardımcı oluyor yine inanmamakta ısrar ediyorsun herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor 16 ya da satarsın belki ama 3 ay ilanda kalır belki daha fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri