Öneri Ayakkabıdaki kan lekesi için ürün önerisi?

Jordison

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
343
Selamlar,
Öncelikle ayakkabı modeli; Adidas Duramo Speed 2 (lucid lemon rengi)
Geçenlerde yürüyüş sırasında parmağım kanadı, ayakkabıdaki ön kısım kan oldu ve leke kurudu. Ayakkabıyı beyaz sabun ve soğuk suda temizledim. Biraz temizlendi ama kan lekesi duruyor. Ayakkabı renkli olduğu için ağır temizleyici kullanmayı denemedim rengine ve mesh kumaşa zarar vermeden bu lekeyi hangi ürün çıkartabilir?

Düzenleme; Bulaşık deterjanı ile büyük ölçüde leke temizlendi. Konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Selamlar,
Geçenlerde yürüyüş sırasında parmağım kanadı, ayakkabıdaki ön kısım kan oldu ve leke kurudu. Ayakkabıyı beyaz sabun ve soğuk suda temizledim. Biraz temizlendi ama kan lekesi duruyor. Ayakkabı renkli olduğu için ağır temizleyici kullanmayı denemedim rengine ve mesh kumaşa zarar vermeden bu lekeyi hangi ürün çıkartabilir?

Alıntıyı görüntüle
bazı lekelerde macun kıvamına getirilmiş karbonat + su karışımı sürüp bekletip temizlemek işe yarıyor da bu leke özelinde bilmiyorum.

bazı lekelerde macun kıvamına getirilmiş karbonat + su karışımı sürüp bekletip temizlemek işe yarıyor da bu leke özelinde bilmiyorum.
En son çare bunu denicem.

Başka önerisi olan varsa sevinirim.
Ürün önerisi olursa çok iyi olur.

Birisini tekmeleyerek öldürmüşsün sanki. İtiraf et burda başkası yok aramızda kalıcak.

Selamlar,

Alıntıyı görüntüle

Soğuk tuzlu su ile biraz daha temizlemeye çalıştım şu hale geldi;
Alıntıyı görüntüle
Kan lekesini hidrojen peroksit (oksijenli su) çıkartır derler ama hiç denemedim.

Bulaşık deterjanı denedim sorunumu çözdü gibi bişey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,721
Son üye
Scobyduu
Geri