Kısaca sistemini tamamiyle adamlara emanet ediyorsun. Arada fitgirl olduğu için güvenirliği de bir problem olmaz zaten redditte kurulum yapıp oyunu bitiren insanlar hypervisor deneyimlerini paylaşıyorlar
valla crimson desert denemek istediğim için bir sorayım dedim de tehlikeymiş harbi bilemedimHypervisor kullanmak PC çöpe atmakla aynı şey
Önermiyorum yedek PC niz varsa hiçbirşey olmayan ancak onda denenir.Denuvolu oyunlara böyle bir şey gelmiş deneyen var mı? nasıldır?
Microslop windows hizmetleri 0.01 btc kadar kazı yapıyormuş gibi sistemin performansın sömürünce bir şey demiyorsunuz ama. Sağ tık menüsü bile 2 saniye geç geliyor ekrana 11`deHayır, bilgisayarımda 0.0000001 btc kasmanıza izin veremem. Katiyen olmaz.
Dual core intel mi kaldı piyasada yada ssd yerine hdd kullanmak? Haricinde günde 1000 kere sağ tık kullanmamMicroslop windows hizmetleri 0.01 btc kadar kazı yapıyormuş gibi sistemin performansın sömürünce bir şey demiyorsunuz ama. Sağ tık menüsü bile 2 saniye geç geliyor ekrana 11`de![]()
O zaman winzort 11 ile sana iyi şanslar.Dual core intel mi kaldı piyasada yada ssd yerine hdd kullanmak? Haricinde günde 1000 kere sağ tık kullanmam![]()
Konu windows'a nereden geliyor bir bak bakalım alaka seviyesi neO zaman winzort 11 ile sana iyi şanslar.
Microslop yapay zekanı zorla kullanıcıların ağzına tıkıyor. Tadı nasıl söylersin.![]()
Yani sen 0.00000001 BTC kazmasına karşıysan sistemini sömürdüğünü sanıyorsan ondan daha fazlasını işletim sistemi sömürüyor.Konu windows'a nereden geliyor bir bak bakalım alaka seviyesi ne
Hadi kırmayayım seni istediğin kadar eğlen.