5G geldi yorumlarınız neler?

5g beğendiğiniz mi

• beğendim

Oylar: 8 18.6%
  • beğenmedim

Oylar: 6 14.0%
  • gelmedi

Oylar: 13 30.2%
  • çalışmicağına gelmeseydi

Oylar: 16 37.2%

• Oy kullanan toplam üye
    43
Anlik tukcell
5 g
Download Mbps
364.49
Ping 57 ms
4.5g
Download Mbps
48.57
Ping 50 ms
3g
Download Mbps
13.03
Ping 79 ms
5g ara ara 4.5 oluyor stabil degil suanlik

Günlük kullanımımda bir şey fark etmedim. Tabii hardcore kullanıcılar fark etmiştir.

Hala sorun su fiyatlar ve telefonlarin her yerde çekmemesi

4.5G 5G den daha iyi nasıl oluyor bu?Bir de 5G bildiğim kadsrıyla daha çok şarj yiyor.
1000048204.webp
1000048208.webp

5G sinyalleri hava dolaşıyor zaten senin telefonun bu sinyalleri alıp almaması bir şeyi değiştirmez.
Turk telekom mesaj attim 5g acildi diyoe hicbisi degismedi anlayamadim hala intin ustunde 4.5 yaziyor ne zaman degisir bu

Geçildiğini duyunca ofiste hız testi yaptım 160mbps falan aldım dedim bunu da batırdılar. Az önce sigaraya indiğimde tekrar test ettim neye uğradığımı şaşırdım 😂 tarifeleri uçurmazlarsa iyi gibi.

Operatör: Turkcell
Lokasyon: Kadıköy (Kozyatağı)
Cihaz: Samsung S24 Ultra

1000154339.webp

Son düzenleme:
Turkcell
İzmir Güzelbahçe
825 Mbps
16 pro max

Geçildiğini duyunca ofiste hız testi yaptım 160mbps falan aldım dedim bunu da batırdılar. Az önce sigaraya indiğimde tekrar test ettim neye uğradığımı şaşırdım 😂 tarifeleri uçurmazlarsa iyi gibi.

Operatör: Turkcell
Lokasyon: Kadıköy (Kozyatağı)
Cihaz: Samsung S24 Ultra

Alıntıyı görüntüle
Hay maşallah

Selam dostlar son bir kaç gündür 5g gelmiyordu canım sıkılmıştı bir baktım gelmiş bugün internet hızı deli olmuş ki ben küçük bir yerleşim bölgesi deyim büyük şehirlerde belki daha bile hızlıdır benim hız testinde 250-300 arası alıyorum ya siz memnunmusunuz bende şuanlık durumlar iyi

GÜNCELLEME- sanırım kişiler deniyoelar tekrar denedim 450-500 arası aldı
Küçük şehirde daha iyi olma ihtimali olabiliyor altyapı yeni oluyor genelde küçük şehirlerde bu yüzden

Küçük şehirde daha iyi olma ihtimali olabiliyor altyapı yeni oluyor genelde küçük şehirlerde bu yüzden
Olabilir buranın altyapısı çok yeni olduğunu sanmıyorum ama olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,119
Üyeler
190,864
Son üye
CEiTA 69 ESS
Geri