İkinci el victus RTX 4060

Perestiş

80+
Reaksiyon skoru
0
36k ikinci el 9ay garantili victus RTX 4060 alınır mı ya kime sorsam şu Hall sensörü illetinden bahsediyor artık hp victuslara çok ön yargılı davranmaya başladım

36k ikinci el 9ay garantili victus RTX 4060 alınır mı ya kime sorsam şu Hall sensörü illetinden bahsediyor artık hp victuslara çok ön yargılı davranmaya başladım
yaşarsın boşver başka bak

Knk o paraya başka RTX 4060 almak başka seçenek yok excaliblur var da o da çok ısınıyor işlemci oyunlarda 80 derece altına düşmüyor bu da en iyi ihtimal
en iyi ihtimalin kronik sorunlu bir şey ise model düş kanka al dicem 3 ay sonra konu açıcan hp victus hall sensör sorunu diye

Şu an güncel olarak kullanıyorum canavar gibi makine, tavsiye ederim şahsen soğutmasına dikkat edersen çok güzel makine.
Post automatically merged:

Nitro 5 i5 12th rtx 4050 de düşünüyorum sence alınır mı
Victus daha iyi.

Şu an güncel olarak kullanıyorum canavar gibi makine, tavsiye ederim şahsen soğutmasına dikkat edersen çok güzel makine.

Victus daha iyi.
neye tavsiye ediyorsun kronik sorunlu model sen yaşamadın adam yaşasa ne olucak

Victus daha iyi.
Nitro mı peki oyunlarda ortalama fps veriyor bazılarında diyor da bilgisayar şarjda iken bile pili yavaş bitiyor sen bunu yaşadın mı ve ne kadar süredir kullanıyorsun

Nitro mı peki oyunlarda ortalama fps veriyor bazılarında diyor da bilgisayar şarjda iken bile pili yavaş bitiyor sen bunu yaşadın mı ve ne kadar süredir kullanıyorsun
Victus15'den bahsettim hocam, sorun varsa sorabilirsin yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. 4060, r5 8600

neye tavsiye ediyorsun kronik sorunlu model sen yaşamadın adam yaşasa ne olucak
Diğerinde yaşarsa ne olacak? Elektronik malzemede %100 diye bir durum yok, en güvendiğin malzeme bile sıkıntı çıkartır, ayrıca bahsettiğiniz kronik sıkıntıyı nedense hep laptopu kullanmayan insanlardan dinledim. :D

Victus15'den bahsettim hocam, sorun varsa sorabilirsin yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. 4060, r5 8600
Knk bunu sıfır aldıysan normal zaten bu sorun hemen ortaya çıkmıyor bi buçuk ya da iki yıl sonra bu sorun çıkıyor büyük ihtimalle sıfır almışsin ikinci elden çok yeni almışsın

Diğerinde yaşarsa ne olacak? Elektronik malzemede %100 diye bir durum yok, en güvendiğin malzeme bile sıkıntı çıkartır, ayrıca bahsettiğiniz kronik sıkıntıyı nedense hep laptopu kullanmayan insanlardan dinledim. :D
yüzde yüz yokta kronik sorunlu modelde önerme forumlarda tonlarca konu var bak altta bile çıkıyor konusu

Ekler

• 1774995391493.webp
    1774995391493.webp
    32.1 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,160
Üyeler
190,869
Son üye