ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,763
- Bütçe
- 11000
Vgn87 Pro ve corsair hs80 max kullanıyorum ikisinide temmuzda aldım kulaklık ilk 2 ay çok güzeldi ve öyle geldi ama sonraki süreçte yazılımdan kaynaklı ekran kartının gücünü felan kesip oyunun aniden donup ekran kartını durdurması kernel power atması beni wp den arıyan arkadaşımla dongle varken konuşamıyor olmam dongle yokken sesi çok derinden vermesi mikrofon açık görünüp kulaklık açık görünüp sonrasında ses vermemesi vs gibi bir çok durum yaşadım değiştirmek istiyorum
7k gibi bir bütçem var kulaklık için anc kesinlikle olmalı kablosuz istiyorum mikrofon performansıda hatrı sayılır olsun en kötü extra mikrofon alabilirim bu bütçede böyle kulaklık yoksa üstüne çıkabilirim kulaklıkta bütçe temsili .
Klavye için ise hissiyati muazzam ama çok sesli incelemelerine bakarsanız eğer athena versiyonu var eğer 3-4k ya bunu satıp daha iyisini alamazsanız diyorsanız satmadan kullanmaya devam edebilirim ama kulaklıktan baya şikayetçiyim önerilerinizi bekliyorum.
@jombo @K1dot @shankar1 @asko56 @loewry
7k gibi bir bütçem var kulaklık için anc kesinlikle olmalı kablosuz istiyorum mikrofon performansıda hatrı sayılır olsun en kötü extra mikrofon alabilirim bu bütçede böyle kulaklık yoksa üstüne çıkabilirim kulaklıkta bütçe temsili .
Klavye için ise hissiyati muazzam ama çok sesli incelemelerine bakarsanız eğer athena versiyonu var eğer 3-4k ya bunu satıp daha iyisini alamazsanız diyorsanız satmadan kullanmaya devam edebilirim ama kulaklıktan baya şikayetçiyim önerilerinizi bekliyorum.
@jombo @K1dot @shankar1 @asko56 @loewry