RTX 5070 Ti AERO OC GV-N507TAERO OC-16GD GDDR7 16GB Ekran Kartı 🟢 62.999 TL 🟢

İndirim kovalamak lazım, şuanda 40 civarına sıfır 5070Ti'lar alınabiliyor sarı siteden. Üreticiler sadece soğutucu üretiyor, alacağın performans aynı OC olmadığı sürece
Post automatically merged:

ortalamanın 5 lira üstüne
normal o zaman

In a short term, gerçekten uzun seneler kullanacaksan ve görüntüsü de hoşuna gidiyorsa, almak için alıyorsan kovala ama ihtiyaçtan dolayı alıyorsan bir tane palit gaming pro al geç, arta kalan parayla ram'ini falan yükselt, ssd al şeklinde öneri yapıyorum çevreme. Ama allah var baya güzel gözüküyor MLG serisi

In a short term, gerçekten uzun seneler kullanacaksan ve görüntüsü de hoşuna gidiyorsa, almak için alıyorsan kovala ama ihtiyaçtan dolayı alıyorsan bir tane palit gaming pro al geç, arta kalan parayla ram'ini falan yükselt, ssd al şeklinde öneri yapıyorum çevreme. Ama allah var baya güzel gözüküyor MLG serisi
hocam yalnız mlg 5070ti düşse de alsam diyen ben değilim ya çok yanlış kişiye anlattın bunu :D bende var zaten 5070ti. epic-x'den de memnunum gayet.

Bu fiyatlar geçti artık adamlar beyaz 3080 i 20k ya satıyorlar piyasanın kafalar karışık. :D
3080'e 20 lira verenlerde de akıl aramam zaten

hocam yalnız mlg 5070ti düşse de alsam diyen ben değilim ya çok yanlış kişiye anlattın bunu :D bende var zaten 5070ti. epic-x'den de memnunum gayet.
Doğrudur hocam, güzel günlerinde kullan inşallah :D

3080'e 20 lira verenlerde de akıl aramam zaten

Doğrudur hocam, güzel günlerinde kullan inşallah :D
hocam hesap fake mi bu kadar az mesaja rağmen bu kadar mantıklı yorum yapan bayağı az gördüm

Zaten nispeten ucuza kapatmaya çalışıyorum. Mlg anakartıni 11 den kasa ve psu'yu 15 e aldım. Anakart zaten tomahawk kopyası arada 1k falan var. Aynı şekilde kasa psuda da arada 1-2k arası fark vardı. Soğutucu ekran kartı ve ekipmanları alırsam set tamamlanıyor %10-20 den fazla da fark ödemeden toplamaya çalışıyoruz.

Zaten nispeten ucuza kapatmaya çalışıyorum. Mlg anakartıni 11 den kasa ve psu'yu 15 e aldım. Anakart zaten tomahawk kopyası arada 1k falan var. Aynı şekilde kasa psuda da arada 1-2k arası fark vardı. Soğutucu ekran kartı ve ekipmanları alırsam set tamamlanıyor %10-20 den fazla da fark ödemeden toplamaya çalışıyoruz.
inşallah güzel fiyattan kapatırsınız hocam

hocam hesap fake mi bu kadar az mesaja rağmen bu kadar mantıklı yorum yapan bayağı az gördüm
Yok hocam donanımarsivi'ne yeni katıldım :D

inşallah güzel fiyattan kapatırsınız hocam

Yok hocam donanımarsivi'ne yeni katıldım :D
diğer forumlarda aktif vardınız yani?

indirimi ararken Arif'in Manchester'a attığı gole kadar geldim

İstediği kadar şekilli şüküllü beyaz renkli neon pembesi mor lavicert rainbow renkli olsun. 68 70k ya 5080 varken kesinlikle alınmaz, hadi alınmazda demeyeyim alınmamalı.

49.000 TL 5070 Ti beyaz 3 fanlı modeller var vatan yeni 44.000 TL ye verdi. incehesap'a sorsan bu fiyat nasıl diye bekleyin 63 bine RTX 5070 Ti mi alınır öylesine koyduk der.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,199
Üyeler
190,874
Son üye
sevahil
Geri