Öneri Gamepad önerebilir misiniz? Hall Effect & TMR & Şarj Ünitesi

catsped

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,200
Klavye ile oynanmayan oyunlar için gamepad almayı düşünüyorum ama hayatımda hiç kol kullanmadım. O yüzden direkt düzgün bi şey almak istiyorum. Hall Effect / TMR falan diyorlar drift olmuyomuş, o yüzden onlara bakıyorum.

8bitdo Ultimate 2 baya hoşuma gitmişti ama TR’de fiyatı saçma sapan olmuş, o yüzden vazgeçtim. Tasarım olarak da 8bitdo Ultimate 2'nin beyaz rengi gibi sade, temiz şeyler seviyorum. Örneğin bu gamepadin tipi de gayet hoşuma gitti: https://www.gaming.gen.tr/urun/6717...r-hall-effect-destekli-kablosuz-gamepad-ns39/

Çok para bayılmak istemiyorum, fiyat/performans bi şey arıyorum. Hall Effect falan varsa daha iyi olur. Uzun süre götürsün ve kullanırken keyif alayım istiyorum.

Kullanan veya bilgili olan varsa öneri yaparsa güzel olur, hangi modeli niye önerdiğini de yazarsa daha iyi olur. Şarj standı olsa hoş olur ama şart değil. Masamda bi kenara fırlatılmış gibi dursun istemiyorum.

Başlıkta saydıklarınızın hepsi Gamesir Cyclone 2'de var. Beyaz rengi hoşunuza gidecektir.

Başlıkta saydıklarınızın hepsi Gamesir Cyclone 2'de var. Beyaz rengi hoşunuza gidecektir.
Onun hem kendi tasarımını hem şarj ünitesi tasarımını beğenmiyorum hocam küçükken aldığım ucuz rampage ürünleri gibi görünüyor özelliklerine lafım yok bu sözüm sadece görüntüsüne ama attığım gulikitin taşıma çantası var ve felaket güzel görünüyor gaming gen değerlendirmelerinde aşağıdaki fotoğrafı paylaşmışlar herhangi bi sorunu var mı veya buna alternatif ürün var mı bilginiz var mı şarj ünitesi de olsaydı keşke

img_0904-768x1024.webp
img_0903-768x1024.webp

f1 25 gibi oyunlarda sorun çıkartmaz bu dimi

bu gamepad mi yoksa üstteki mi arkadaşlar gören bilgisi olan yardımcı olabilir mi özellik bakımından hangisi daha mantıklı pcde kullanacağım fifa f1 forza dirt normal hikayeli oyunlar her şeyde kullanacağım

hEhG4K2tJ_mid.webp

bu gamepad mi yoksa üstteki mi arkadaşlar gören bilgisi olan yardımcı olabilir mi özellik bakımından hangisi daha mantıklı pcde kullanacağım fifa f1 forza dirt normal hikayeli oyunlar her şeyde kullanacağım

Alıntıyı görüntüle
Bunu kullandım şahsrn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RGB sıkıntısı çıktı düzeletemediler yazılımla iade ya da değilim dediler değişim istedim stok bitmiş para iadesi yaptılar tutuşu hissiyatı mükemmel alınabilir

Bunu kullandım şahsrn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RGB sıkıntısı çıktı düzeletemediler yazılımla iade ya da değilim dediler değişim istedim stok bitmiş para iadesi yaptılar tutuşu hissiyatı mükemmel alınabilir
hocam yerine ne aldınız atk battla axe ile ilgili yazılım konusunda çok fazla şikayet var ama şarj ünitesi olması beni cezbetti çok güzel görünüyor şu 8bitdo ultimate 2 bu kadar zamlanmasa onu alacaktım alamıyorum ya

hocam yerine ne aldınız atk battla axe ile ilgili yazılım konusunda çok fazla şikayet var ama şarj ünitesi olması beni cezbetti çok güzel görünüyor şu 8bitdo ultimate 2 bu kadar zamlanmasa onu alacaktım alamıyorum ya
Hocam aslında stok gelince alıcakyım geri cyclone 2 düşündüm gamesır süper novaya baktım indirimde başka bişi denk geldi ucuz onu aldım puanlık ama bence güzel wraith kendi sitesinden aldım ilgileri iyiydi yazılımında iyi bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,794
Üyeler
190,806
Son üye
MyEo
Geri