https://amzn.eu/d/0iQge2FL baya uygun
Adamsın aga lazımdı.
Ne kadardı?Adamsın aga lazımdı.
5.366,55 TLNe kadardı?
Logitech mouseu sormuştum hocam, siz galiba airpods anladınız5.366,55 TL
kusura bakma 1880 tl miş hocam mouse baktım sizin içinLogitech mouseu sormuştum hocam, siz galiba airpods anladınız
Hadi ya epey iyiymiş, sağlık olsun. Fiyat geçmişine nerden bakıyorsunuz bu arada?kusura bakma 1880 tl miş hocam mouse baktım sizin için
Bizde deriniz hocammmmm bizde deriniz ücretsiz basit bir bot varda muhabbeti geçmesin dedi artık modHadi ya epey iyiymiş, sağlık olsun. Fiyat geçmişine nerden bakıyorsunuz bu arada?
hocam superlight 2 bakıyorumda logitech hiç depoya geldiği oluyo mu ürünlerin acaba? sıfırları 6*7 bandındada hani gördünüz mü hiç gibisinden gaming mouse tarzı urunelrde giriyo mu depoyaBizde deriniz hocammmmm bizde deriniz ücretsiz basit bir bot varda muhabbeti geçmesin dedi artık modambargo yedik
razer death v3 pro gelmişti en son 5100 yada 4100 liraydı sanırım pek takip etmiyorum mouseleri superlight konusunda ne desem yalan olur ama razer v3 pro sık sık gelip gidiyor düşünürsen onu takibe al fiyatı ne kadar avantajlı olur bilmiyorum ama illa gelir o tekrarhocam superlight 2 bakıyorumda logitech hiç depoya geldiği oluyo mu ürünlerin acaba? sıfırları 6*7 bandındada hani gördünüz mü hiç gibisinden gaming mouse tarzı urunelrde giriyo mu depoya
onun shapeini hiç begenmedım ya klasik çin mouselarına donmusler razer kalitesi vb kalmamıs hiç ama tskler bakarım yınederazer death v3 pro gelmişti en son 5100 yada 4100 liraydı sanırım pek takip etmiyorum mouseleri superlight konusunda ne desem yalan olur ama razer v3 pro sık sık gelip gidiyor düşünürsen onu takibe al fiyatı ne kadar avantajlı olur bilmiyorum ama illa gelir o tekrar