Öneri Yazın Japonyaya Gidiyorum Gelirken Ne alabilirim

Reaksiyon skoru
117
merhabalar başlıktaki gibi yazın japonyaya gidiyorum pc parçaları çok ucuz değil ne alabilirim aklımda ps5 filan vardı ama oda 100 dolar zamlandı alınır mı hala bilemiyorum onun dışında başka ucuza alabileceğim ve sorun olmadan getirebilceğim bir şey var mı bunun için ekstra bagaj satın aldım yer sıkıntı yok önerileriniz nedir hocalarım.

Ayakkabı kiyafet
giyimde çok fiyat fark ediyor mu hocam ben genel olarak teknolojik şeyler ucuz diye gördüm bunları zaten alırım güzel bulduğumuda daha farklı ne alabilirim diye merak ettim

Dji ürünleri fotoğraf makşneleri lensler vs daha uygun oluyor diye biliyorum. Ama gidip görmek laxım

yani aklımda şuan en basit ps5, otomatik saatler casio seiko v.s, birde aksiyon kamerasıdır işte dediğiniz gibi fotoğraf makinesi v.s peki alsam bunları sınırda sorun olur mu peki hem girişte hem çıkışta sizce bu konuda tecrübesi olan biri var mı laf ederler mi sizce, bizim arkadaş 2 ps5 aldı diye biraz sorgulamışlar ondan merak ettim hocalarım

Daha önce hiç yapmadım ama açılmış paket ve bi üründen bir tanr olunca sıkınyı yaşamazsınız diye biliyorum. Çoklu alımda sıkıntı oluyordur elbet. Kutuyu açmak lazımmı bakmak lazım. Genelde ilanda gördümlerim kapalı kutu diyor. Yani sanırım oluyordur.

ben olsam ps5pro getirirdim 1 tane kesinlikle, vergi iadesi falan da alıyorsun, ve japonyada bütün dünyadan daha ucuza satılıyor alet.

Daha önce hiç yapmadım ama açılmış paket ve bi üründen bir tanr olunca sıkınyı yaşamazsınız diye biliyorum. Çoklu alımda sıkıntı oluyordur elbet. Kutuyu açmak lazımmı bakmak lazım. Genelde ilanda gördümlerim kapalı kutu diyor. Yani sanırım oluyordur.
yani o zaman en mantıklı 1 üründen 1 tane değilde farklı farklı ürün almak gibi

2. elcilere gidip temiz bi nintendo da alırdım, onlarda acayip ucuz orda çerez parasına 2. el elektronik dolu, 2. el dükkanlarında ucuza efsane figürler de var.

ben olsam ps5pro getirirdim 1 tane kesinlikle, vergi iadesi falan da alıyorsun, ve japonyada bütün dünyadan daha ucuza satılıyor alet.
evet hocamda normali 70000 yenden 100000 yene çıkmış acaba işte sony zammı geri çeker mi tepki olur mu diye düşünüyorum çünkü ram fiyatları yavaş yavaş düşmeye başladı
Post automatically merged:

2. elcilere gidip temiz bi nintendo da alırdım, onlarda acayip ucuz orda çerez parasına 2. el elektronik dolu, 2. el dükkanlarında ucuza efsane figürler de var.
aslında mantıklı zaten 0 alsam garantisini kullanamiyacağım bir şey yapamayacağım ama işte tax free mevzusunda ikiside aynı fiyata geliyorsa tabikide o kutuyu açmayı tercih ederim

evet hocamda normali 70000 yenden 100000 yene çıkmış acaba işte sony zammı geri çeker mi tepki olur mu diye düşünüyorum çünkü ram fiyatları yavaş yavaş düşmeye başladı
yapılan zammın gta6 arefesinde geri çekileceğini düşünmek çok masumca. Adamlar hiç satmadıkları kadar çok konsol satacaklar gta6 sayesinde, asla geri çekmezler zammı.

yapılan zammın gta6 arefesinde geri çekileceğini düşünmek çok masumca. Adamlar hiç satmadıkları kadar çok konsol satacaklar gta6 sayesinde, asla geri çekmezler zammı.
olabilir açıkçası birde dediğim 2. elde tax free olayı olmuyorsa 2. el almak pekte mantıklı durmuyor hocam açıkçası ne diyorsun
Post automatically merged:

birde hocam şeyi soracaktım sana bu japonlara özel sürüm varmış onun farkı ne oluyor bilgin var mı baya bi fiyat farkı varda çünkü

olabilir açıkçası birde dediğim 2. elde tax free olayı olmuyorsa 2. el almak pekte mantıklı durmuyor hocam açıkçası ne diyorsun
yeni ürünlerin 2. elinden bahsetmiyorum, eski nesil nintendo konsollarını 2 porsiyon kebap parasına satıyorlar, bir tane alırdım. Yeni nesil alacaksan sıfır al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,765
Üyeler
190,970
Son üye
Frk.Csn
Geri