Fiyatı nasıl uygunumu alınırımı

mustafa27

80+
Reaksiyon skoru
1
- Ryzen 5 7600 Tray
- Gigabyte B650M S2H Anakart (KFG)
- Corsair 16GB 6000MHZ CL36 RAM
- Adata 1TB NVME M2 SSD (Sağlık %99)
- FSP NC5 6 Isı borulu ARGB Kule Tipi Soğutucu (Sıfır, KFG)
- MSİ 120A 6 Fanlı Mesh Kasa (KFG)
- Cooler Master MWE750 V2 750W PSU

25000 tl eder mi?

şu sistemin birebir aynısını almak istesen sıfır 35-40 bin verirsin şuan ekran kartı yok

hocam alınırımı mantıklımı
ikinci el mi alıyorsun? ekran kartını nasıl halledeceksin? ekran kartı olmadan kullanamazsın çünkü işlemcide dahili ekran kartı yok. sıfır ekran kartı almaya çalışsan çok para gider.

düzenleme işlemcide dahili ekran kartı varmış ben 7500f olarak gördüm sandım 7600müş idare eder ama oyun oynatmaz

Son düzenleme:
ikinci el mi alıyorsun? ekran kartını nasıl halledeceksin? ekran kartı olmadan kullanamazsın çünkü işlemcide dahili ekran kartı yok. sıfır ekran kartı almaya çalışsan çok para gider.
2 el hocam dediğin gibi ekran kartı yok bende bilmiyorum sarı sitede dr4 sistemlere hemn hemn aynı fiyatları yazıyorlar bede bilmiyorum fiyat lar çok karışık hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum

Yani tam ucu ucuna sanki parasını çıkarıyor gibide bence daha ucuza toplanır bu sistem bide ikinci el olduğunu varsayıyorum

2 el hocam dediğin gibi ekran kartı yok bende bilmiyorum sarı sitede dr4 sistemlere hemn hemn aynı fiyatları yazıyorlar bede bilmiyorum fiyat lar çok karışık hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum
sistemin fiyatı oldukça iyi ürünlerde arıza gibi bir durum yoksa gayet 25 bin lira verilebilir ekran kartını hallet sen en kötü intel b850 alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani tam ucu ucuna sanki parasını çıkarıyor gibide bence daha ucuza toplanır bu sistem bide ikinci el olduğunu varsayıyorum
sadece işlemci, ram ve anakart zaten sıfır olarak şuan 8+5+11 24 bin lira yapiyor hocam

sağolun en azından fiyat ortalamasını öğrendim
dediğim gibi eğer ürünlerde arıza problem vs. herhangi bir ayıp yoksa yapış 25 bin liraya havada kap bu sistemi üzerine 2. el ekran kartı veya sıfır intel b850 alırsın keyfine bakarsın

bi iletişime gecelim bakalım
şahsen kardeşime bilgisayar bakıyorum benim bile alasım geldi yani oldukça iyi fiyatı var

Geri