ASROCK ANAKART TPM 2.0 SORUNU

kado6606

80+
Reaksiyon skoru
5
elimde eski pc var anakartı asrock faceit giricem ama tpm 2.0 hatası alıyorum 5 saaat uğraştım csm ayarını bulamadım internetteki videolarıda var ama benim biosta yok boot kısmına fast boot diye bir şey car csm yok bir şekilde secure boot aktive ettim ama csm yi kapatmamız gerekiyormuş birde hata birde ondan önce anticheat çalıştırırken önemli güvenlik güncellemesi hatası veriyor ama gücelleme yok wi 10 pc

biosda boot sekmesinde en altta. csm iptal edeceksiniz. sonra tpm key yukleyeceksiniz.

gecen gun arkadasimin anakartta da aramistik. bios update yapar misiniz

Windows 11'mi kurmaya çalışıyorsunuz. TPM'Sini by pass etmek için rufus programı üzerinden yapılabilmekte. ISO Dosyasını yazdırırken usbdiske rufus üzerindeki menü seçeneklerinden tpm'yi pass geçebiliyorsunuz. Bunun dışında farklı bir sorunsa eğer bilmiyorum.

Windows 11'mi kurmaya çalışıyorsunuz. TPM'Sini by pass etmek için rufus programı üzerinden yapılabilmekte. ISO Dosyasını yazdırırken usbdiske rufus üzerindeki menü seçeneklerinden tpm'yi pass geçebiliyorsunuz. Bunun dışında farklı bir sorunsa eğer bilmiyorum.
hayır hocam faciet anticheat girişince hata alıroyum tpm 2.0 hatası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elimde eski pc var anakartı asrock faceit giricem ama tpm 2.0 hatası alıyorum 5 saaat uğraştım csm ayarını bulamadım internetteki videolarıda var ama benim biosta yok boot kısmına fast boot diye bir şey car csm yok bir şekilde secure boot aktive ettim ama csm yi kapatmamız gerekiyormuş birde hata birde ondan önce anticheat çalıştırırken önemli güvenlik güncellemesi hatası veriyor ama gücelleme yok wi 10 pc BU 2 HATAYI ALIYORUM

Ekler

• WhatsApp Image 2026-04-02 at 15.04.52.webp
    WhatsApp Image 2026-04-02 at 15.04.52.webp
    112.7 KB · Hit: 6
  • HATA.webp
    HATA.webp
    119.6 KB · Hit: 6
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular