🔥İndirim 💥2 NİSAN GÜNCEL ! 6899 TL KTC H27T22C 2K 180Hz (OC 200-210HZ) 1Ms IPS Monitör💥

bu monitörle Thomson M27QG5Y14 arasında kalıp, 10 bit (8+FRC) olması, pivot olması ve dahili hoparlör nedeniyle thomson’ı seçtim 3 hafta önce. sRGB coverage %100, volume ise %120 civarında. DCI-P3 da yaklaşık %96 seviyesinde olması lazım. velhasıl kelam, birbirine yakın monitörler, almayı düşünen arkadaşlara alternatif olması açısından paylaşmak istedim
çok noname his veriyor bana thomson monitörler

çok noname his veriyor bana thomson monitörler
thomson'ın avrupa menşeli bir tv markası olduğunu bildiğim için kumar oynadım, ne mutlu ki üzmedi, renk gamutu konusunda çok memnunum. amazon'dan alınıp memnun kalınmadığı taktirde 30 gün içinde iade edilebilir, ben 7000'e almıştım

Arkadaşlar yukarıdaki durum in bilgisi olan var mı?
laptopunun modelini söyler misin? Ayrıca bi arkadaş laptopunda dp varsa sorun olmaz demiş hangi gaming laptoplarda dp portu var dostum :D bazı özel durum laptoplarında oluyor dp portu. HDMI ile bir sorun yaşamazsın.

Yükseklik ayarı olmaması sıkıntıymış 2. monitör olarak alsam ya çok alçak kalacak ya da yüksekliklerini aynı yapamayacağım herhalde

Yükseklik ayarı olmaması sıkıntıymış 2. monitör olarak alsam ya çok alçak kalacak ya da yüksekliklerini aynı yapamayacağım herhalde
Stand alırsan sorun olmaz.

Stand alırsan sorun olmaz.
O zaman ucuzluk avantajını kaybediyor, alasım kaçıyor.

2k monitör arıyordum. Bu monitör iş görür mü farklı model önerisi var mı?

2k monitör arıyordum. Bu monitör iş görür mü farklı model önerisi var mı?
Bende aynı soruyu merak ediyorum, birde fps oyunlarında 2k monitörü 1080 olarak kullansam çok kötü mü olur hocam? Onun dışı spor oyunları ve hikayeli oyunlar oynuyorum ve 2k monitör cazip geliyor.

Geri