GTX ve RTX ekran kartlarına mod ile 6x MFG desteği geldi!

Tayfunns

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,829
Orijinali kadar iyi olmasa da sürekli güncelleniyor. Amd RX 5000 ve üstü de kullanabilir ancak kalite ne kadar iyi olur bilemiyorum. Gtx 1650 bile destekliyor.
9736.webp

Açık
9735.webp

Kapalı
9734.webp

Son düzenleme:
Her oyunda çalışıyor mu?

Her oyunda çalışıyor mu?
Sitede yazanı buraya yapıştırıyorum. DLSS2 ve DLSS3'ü doğal olarak destekleyen herhangi bir DirectX 12 oyununda, herhangi bir DirectX 12 uyumlu GPU'da DLSS Upscaler ve DLSS-G Kare Oluşturma özelliklerini simüle edin.

Rekabetçi oyunlarda kullanmayın hile olarak algılanabilir.

Sitede yazanı buraya yapıştırıyorum. DLSS2 ve DLSS3'ü doğal olarak destekleyen herhangi bir DirectX 12 oyununda, herhangi bir DirectX 12 uyumlu GPU'da DLSS Upscaler ve DLSS-G Kare Oluşturma özelliklerini simüle edin.

Rekabetçi oyunlarda kullanmayın hile olarak algılanabilir.
Dinamik çalışma özelliği var mı acaba

Mod desteği ile geldi. Nvidia getirmedi.
Anladım hocam. Losess Scalingten farkı var mı acaba? Bir ara denerim.. Bu arada tayfun hocam seni yakalaşmışken sorayım TCL 55T61C 25K'ya alınır mı? Alınmazsa önerin var mıdır?

Anladım hocam. Losess Scalingten farkı var mı acaba? Bir ara denerim.. Bu arada tayfun hocam seni yakalaşmışken sorayım TCL 55T61C 25K'ya alınır mı? Alınmazsa önerin var mıdır?
Gecikme olayını bilmiyorum çünkü denemedim.

5k ekle bunu al. Mini LED olması çok daha iyi olur.

55'' dersen bunu al.

Nvidia almak için bi sebep daha doğdu, eski kartlar kapış kapış gider artık 2.elde

cs2 de çalışıyor mu gtx 1060 3gb için 😭
Rekabetçi oyunlarda denemeyin hile olarak algılanabilir diyor. Dx12 destekleyen kartlarda açılabiliyor. Yani gtx 1060 da destekler ancak görüntü ve gecikme ne kadar iyi olur bilemiyorum.
9736.webp

Geri