naberortaam
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Arkadaşımdan almayı planlıyorum. 2.el çok kullanmamış temiz duruyor. 4060 ekran kartı falan var. benim de ihtiyacım var. kaç liraya alınabilir. teşekkürler .
hocam s serisi alırken hall senseörü arızasına dikkat edin bizde de 4060 lı hp victus 16 r7 var hall senserü bozuldu evde öylece duruyor garantisi bitmişse hall sensörünü değiştirmek yarine komple anakartı değiştiriyorlar en son anakart fiyatıda 3 ay önce 8000 tl idiArkadaşımdan almayı planlıyorum. 2.el çok kullanmamış temiz duruyor. 4060 ekran kartı falan var. benim de ihtiyacım var. kaç liraya alınabilir. teşekkürler .
hocam. bilgisayarını arada ödünç alıyorum. oyun için office programları için falan. Sorunsuz kullanıyordum. Kendisi masaüstü sistemi var. Bende biraz temiz gördüğüm için almak bana çok cazip geliyor. malum ramler pahalandığı için biraz fiyatlar artmış laptoplarda.hocam s serisi alırken hall senseörü arızasına dikkat edin bizde de 4060 lı hp victus 16 r7 var hall senserü bozuldu evde öylece duruyor garantisi bitmişse hall sensörünü değiştirmek yarine komple anakartı değiştiriyorlar en son anakart fiyatıda 3 ay önce 8000 tl idi
Vallahi hocam karar sizin. bizdeki model s0036nt yani her modelde olacak diye bir şey yokda alırken dikkat edin. Alırsanız bakımlarını devamlı yapın her yıl termal macununu değiştirin. Alırken bu sorunu koz olarakta kullanabilirsiniz belki indirim yaparhocam. bilgisayarını arada ödünç alıyorum. oyun için office programları için falan. Sorunsuz kullanıyordum. Kendisi masaüstü sistemi var. Bende biraz temiz gördüğüm için almak bana çok cazip geliyor. malum ramler pahalandığı için biraz fiyatlar artmış laptoplarda.
fiyat ne teklif etmeliyim bunun piyasası nedir acaba. çok uzağım laptop piyasasından. sıfır almak istesem 50bin civarında. ne etsem üzmez acaba. fikir almak isterim sizlerdenVallahi hocam karar sizin. bizdeki model s0036nt yani her modelde olacak diye bir şey yokda alırken dikkat edin. Alırsanız bakımlarını devamlı yapın her yıl termal macununu değiştirin. Alırken bu sorunu koz olarakta kullanabilirsiniz belki indirim yapar
valla hocam bende bilmiyorum o yüzden yanluş yönlendirmek istmem biz zamanında 34k ya almıştık 2 sene öncefiyat ne teklif etmeliyim bunun piyasası nedir acaba. çok uzağım laptop piyasasından. sıfır almak istesem 50bin civarında. ne etsem üzmez acaba. fikir almak isterim sizlerd
aslında iyi gibi sanırım bu fiyat. temiz ürün için.ben sattım yeni r7 7800hs 32 ram 1 tb ssd 4060 vardı tertemiz yeniydi 37k ya verdim