tavukpilav
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Sadece denemk için dual boot ile linux kuracağım laptopa biraz hevesim var farklı bir şey olduğu için denemek istiyorum. Popos kurmuştum birkaç ay önce 1 hafta falan çok az kullandım sıkılıp sildim. Şimdi tekrar denemek istiyorum gnome masaüstleri çok estetik güzel hoş duruyor özelleştirme konusunda linux windowstan çok daha iyi galiba. Hp victus 16, ryzen 5 7640hs , rtx4050 ekran kartım var. Amacım güzel kullanışlı olsun özelleştirilebilir ve estetik olsun. Geminia soruyordum düz ubuntu + gnome'u özelleştirip kullanmamı önerdi.
Siz ne öneriyorsunuz? Bazı forumlardaki konularda mint, kubuntu falan normal ubuntudan daha iyi diyenler vardı. Oyun oynamayacağım ama linuxu muhtemelen biraz kurcalarım sorunlarla pek fazla uğraşmak istemiyorum popos'de uykuya alınca kapanmama sorunu vardı galiba.
Siz ne öneriyorsunuz? Bazı forumlardaki konularda mint, kubuntu falan normal ubuntudan daha iyi diyenler vardı. Oyun oynamayacağım ama linuxu muhtemelen biraz kurcalarım sorunlarla pek fazla uğraşmak istemiyorum popos'de uykuya alınca kapanmama sorunu vardı galiba.