ben arıyordum klasik tuvalete gidince düşüyor hep beklediğim indirimler
ben arıyordum klasik tuvalete gidince düşüyor hep beklediğim indirimler
Geçen yemekteyken bende 5090 TUF düştü 120ye, buraya paslayacaktım 10 dakika geçti alınmıştır diye hiç yeltenmedim.ben arıyordum klasik tuvalete gidince düşüyor hep beklediğim indirimler![]()
Fark etmedim, iyi bari kalkacak yakında diyenler vardı. Menüye güncelleme atıyorlarsa kalkmaz artık kısa ve orta vadede.Amazon deponun Menüsü değişmiş beyler fark ettiniz mi ?
Ben de arıyorum da bu amazon depo olayına hakim değilim açıkcası anlık nasıl bildirim alıyorlar, konu yasaksa burdan pm atarsanız sevinirimben arıyordum klasik tuvalete gidince düşüyor hep beklediğim indirimler![]()
2 gündür Türkiye'nin her şehrinden adres deniyorum ama sonuç;
Sorun adres değil ürün satıldığı için sistemsel olarak gönderilemiyor olarak görünüyor.
Hocam bu uyarıyı alıyorsanız ürünü sizden önce biri almış demektir. Boşa uğraşmayın adres değişimiyle.
kaç kişi döndü bu telefonu acaba
Sorun adres değil ürün satıldığı için sistemsel olarak gönderilemiyor olarak görünüyor.
Teşekkür ederim geri dönüşleriniz için. İçime oturmuştu alamıyorum diye, sorunun adres kaynaklı olmadığını bilmek rahatlattı.Hocam bu uyarıyı alıyorsanız ürünü sizden önce biri almış demektir. Boşa uğraşmayın adres değişimiyle.
satılmış hocam o zorlamaya gerek yok.