Kullanmadım fakat haftalardır koltuk araştırıyorum daha mantıklı bir tercihKullandinzimi?
Hocam peki maşa olarak yükseltme ayarlı alsak daha mantıklı olmazmi fakat koltuk kısmında bütçeyi dusurmiyecegim elimdeki sıradan bir ofis koltuğu var onu kullansam yeterli olur muKullanmadım fakat haftalardır koltuk araştırıyorum daha mantıklı bir tercih
yükseltme ayarlı masa çok dar bir kitlenin kullanacağı bir şey bence. Masayı trendyoldan flinder veya ceramical alıp koltuğu da exvega alsan daha güzel olur. Masayı ileride alsan ya da.Hocam peki maşa olarak yükseltme ayarlı alsak daha mantıklı olmazmi fakat koltuk kısmında bütçeyi dusurmiyecegim elimdeki sıradan bir ofis koltuğu var onu kullansam yeterli olur mu
Masa şart çok kötü masam varyükseltme ayarlı masa çok dar bir kitlenin kullanacağı bir şey bence. Masayı trendyoldan flinder veya ceramical alıp koltuğu da exvega alsan daha güzel olur. Masayı ileride alsan ya da.
o zaman önce masa alıp biraz ofis koltuğuyla idare ettikten sonra koltuk alman daha mantıklı olabilr.Masa şart çok kötü masam var
cs2den ziyade ne kadar alana ihtiyacın olduğuna bakMasa öneriniz nedir genellikle cs2 oynuyorum
160 lazım odada o kadar yer var 2 monitör ve 1 kasa gelecek kasa çapraz duracakcs2den ziyade ne kadar alana ihtiyacın olduğuna bak
mesela çift monitör üstüne kasayı yan mı koymak istersin ne kadar alanın olsun istersin bence almışken 200x80 cm falan al odana sığıyorsa uzun yıllar aynı masayı kullanırsın zaten