Mehmet_3117
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 150
- Konu Sahibi Konu Sahibi
52k 5080 buldum az öncedeğmez oled monitorde teşhir ürün almayın
52k 5080 buldum az öncedeğmez oled monitorde teşhir ürün almayın
Alma hocam sakın elinde kalır vallaha uğraşır durursun sonra THH ile.Sıfır olsa direkt almıştım fakat teşhir ürün aklımı fena çeliyor. Satıcı amazon falanda değil. Allahtan worde taksit yok. Kafam rahatladı![]()
www.n11.com
Bunda 1 yıl kendileri garanti veriyor emperor en azından 2 yıl distribütör garantili diyorYenilenmişini 20k'ya satmışlardı bu konudaki de aynı kafa. Oradan alan bulup sorun sorun var mı diye.
Samsung Odyssey G6 27' Gaming Monitör Ls27dg612suxuf Ürün Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Odyssey G6 27' Gaming Monitör Ls27dg612suxuf Ürün en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Yorumlar gayet iyi sadece kutu hasarlı geliyor deniyor pesin fiyatına 6 taksit var
- arifgsua1905
- Cevaplar: 18
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Nerde52k 5080 buldum az önce
Hocam bu ferrari ise o golf olur anca hiç alakaları yok. Ürün fiyat muhteşem ama çok riskli satıcı soru cevap kısmında sadece ambalaj hasarlı yazmış ama hikaye. Bana göre bunlar sergilenmiş ürünler bile değil farklı bir muhabbet var bu kadar çok ürün birden fazla satıcıya böyle düşmezDaha ucuza sıfır amazon satıcılı oled var. Bu riske girmeyin.
Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD, OLED, 180 Hz, 0,03 ms, Oyuncu Monitörü LS27FG500SUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD, OLED, 180 Hz, 0,03 ms, Oyuncu Monitörü LS27FG500SUXUF : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Siz ürün sahibimisiniz diyo her allahımsiz ürünün sahibi misiniz