Öneri Lian Li HydroShift II LCD-S 360TL Alınır mı?

Lian Li HydroShift II LCD-C 360TL kullanıyorum. Yaklaşık 5 ay oldu. Hiç bir sorun veya problem yaşamadım. Yazılımı ile ilgili de sorun yaşamadım. Pompa sesi vs. yok. %90 PWM modda sabit hızda çalıştırıyorum. 9800X3D işlemcim var ve AAA oyunların bir çoğunu denedim sıcaklıklar ortalama 60-65 derecelerde kalıyor. Parası iyi fakat görsel anlamda verdiği haz bambaşka. Bazen monitör yerine sıvı soğutucuyu seyrediyorum :)

Sıvıya aşırı para verme hepsinde bir problem var illaki var.
tyrx panaroma vrm fan sesi problemi var elimde var.
tryx panaroma se pompa sesi.
lianli genelde olarak çoğunlukta pompa sesi ve uğultu çıkma ihtimali çok yüksek.
nzxt lcd sorunu
bulabilirsen ucuza.
be quiet! Silent Loop 3 al sade ama sessiz ve sorun yok.
veya thermalright,arctic bak illa lcd istiyorum diyorsan performans olarak nzxt kraken bak ama luzumsuz pahalı hepsi.
100 lerce marka var pahalı ürün olunca kaliteli olmuyor malesef.
Thermalright Wonder Vision 360 hakkında bir bilginiz var mı ?

Thermalright Wonder Vision 360 hakkında bir bilginiz var mı ?
evet güzel ürün elimde vardı sattım.
-hafif sesli ama tryx kadar değil.
-yazılım berbat.
+tryx gibi mad oled değil parlak oled gibi duruyordu görüntü olarak dağa çok hoşuma gitti ama yazılım zayıf olduğu için pek bir beklentim olmadı tryx gibi yazılım iyi olsa harika bir ürün olurdu.
tryx 360 se yine bir değerlendir istersen lianli bu tarz sıvı çıkıcak ama fiyat faiş ve sorunlu olacak kesin.
lian li lcd-s

Sıvıya aşırı para verme hepsinde bir problem var illaki var.
tyrx panaroma vrm fan sesi problemi var elimde var.
tryx panaroma se pompa sesi.
lianli genelde olarak çoğunlukta pompa sesi ve uğultu çıkma ihtimali çok yüksek.
nzxt lcd sorunu
bulabilirsen ucuza.
be quiet! Silent Loop 3 al sade ama sessiz ve sorun yok.
veya thermalright,arctic bak illa lcd istiyorum diyorsan performans olarak nzxt kraken bak ama luzumsuz pahalı hepsi.
100 lerce marka var pahalı ürün olunca kaliteli olmuyor malesef.
Belki çok soru sordum kusura bakmayın ama aldım mı güzel bir şey almak istiyorum Corsair iCUE LINK H150i LCD önerenler gördüm bu kadar sıvı soğutma kullanan biri olarak bu ürün için görüşleriniz nedir ?

Alınmaz pompa sesi uğultu iade baslaticam konularda vardi yinede gidip aldım şuan uğultu yapıyor konu acicam.
Sende uğultu mu var? Halla halla bende birkaç gün kullandım, pompa uğultusu yoktu. S mi C mi kullanıyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şahsi düşüncem 9 bin olan CL fanlarla alıp geçmek ama fiyat olarak bakarsan TL fanlar CL fanlardan 3.5k pahalı. Yani otomatik olarak fiyat 13 bin civarına geliyor. (9k + 3.5k) Fiyatı 240 dolarmış, fazla şişirme yok ya da hiç yok. Corsair veya NZXT kıyaslayınca fiyatını kesinlikle hak ediyor. Sadece articin soğutma performansı veya Thermalright'ın ucuz aioları olayı karıştırıyor. Açıkçası Thermalright'ın trefeo veya wonder vision hariç kare ekranlı aioları pek güzel durmuyor. Ekran dışı çerçevesi benim zevkime uymuyor. Corsair'ın ekranı gerçekten ekran mı sizce, NZXT de kraken elite almalısınız full çerçeve ekran için, o da yine en az 14k civarda. Kasanız, fanlarınız Lian Li ise kesinlikle set yapılmalı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Sende uğultu mu var? Halla halla bende birkaç gün kullandım, pompa uğultusu yoktu. S mi C mi kullanıyorsun?

Şahsi düşüncem 9 bin olan CL fanlarla alıp geçmek ama fiyat olarak bakarsan TL fanlar CL fanlardan 3.5k pahalı. Yani otomatik olarak fiyat 13 bin civarına geliyor. Fiyatı 240 dolarmış, fazla şişirme yok ya da hiç yok. Corsair veya NZXT kıyaslayınca fiyatını kesinlikle hak ediyor. Sadece articin soğutma performansı veya Thermalright'ın ucuz aioları olayı karıştırıyor. Açıkçası Thermalright'ın trefeo veya wonder vision hariç kare ekranlı aioları pek güzel durmuyor. Ekran dışı çerçevesi benim zevkime uymuyor. Kasanız, fanlarınız Lian Li ise kesinlikle set yapılmalı diye düşünüyorum.
Kasamda fanlarımda lian li bilmiyorum çok kararsız kaldım

Kasamda fanlarımda lian li bilmiyorum çok kararsız kaldım
Biraz edit yaptım hocam tekrar oku, kasanız ve fanınız Lian Li ise almalısınız, dediğim gibi başka premium aiolarla aynı veya daha ucuza fiyata sahip. (Premium'a thermalright'ı katmıyorum beyler 😂) Birde yazılım olarak en sorunsuz markalardan biri. Bende 3 tane 140mm LCD fan var, başta baya kesilip duruyorlardı ama düzeldi, rahatladım, başta biraz pişman gibiydim

Son düzenleme:
Biraz edit yaptım hocam tekrar oku, kasanız ve fanınız Lian Li ise almalısınız, dediğim gibi başka premium aiolarla aynı veya daha ucuza fiyata sahip. (Premium'a thermalright'ı katmıyorum beyler 😂) Birde yazılım olarak en sorunsuz markalardan biri. Bende 3 tane 140mm LCD fan var, başta baya kesilip duruyorlardı ama düzelttim rahatladım
en son 6 fan aldım lcd 140 fanların 4 serviste 1 bugun geldi :D 3 tane bakıyorlar şuan lian li son hakınnı kullanıyor lcd ürünlerinde.
ilk beyaz sistem 1 fan problem vardı.
malları kutuya açtım açar açmaz çalışmadı 2 si :D
lian li discorda girdim yardımdım geçtim bu aralar baya bir eleştiri alıyor hak ediyor.
12cm kasaya geçtim :D arkaya lcd yana 2 tane reverse lcd alıcam eğer bunlardada sorun çıkarsa iade edip bütün lianli ürünlerini satıcam.
1 lcd girdi çıktı yapıyor 2 si direk algılamıyor boş gözüküyor l kontrolde 1 tanesi donuyor farklı fan getirdim arkadaştan onlar çalışıyor.
aygıt yöneticisinde lcd 1.2 lcd 1.4 olarak farklı görünüyor 1.2 yazanlar daha stabil saçma firware 1.4 ama.
1775204204144.webp

Belki çok soru sordum kusura bakmayın ama aldım mı güzel bir şey almak istiyorum Corsair iCUE LINK H150i LCD önerenler gördüm bu kadar sıvı soğutma kullanan biri olarak bu ürün için görüşleriniz nedir ?
corsair pek kimse önermiyor preimum bir serisi olsada arzalarında dolayı çok kullanmadım bir şey diyemiyorum ama sordun zaman aman aman diyorlar :D

Şahsi düşüncem 9 bin olan CL fanlarla alıp geçmek ama fiyat olarak bakarsan TL fanlar CL fanlardan 3.5k pahalı. Yani otomatik olarak fiyat 13 bin civarına geliyor. (9k + 3.5k) Fiyatı 240 dolarmış, fazla şişirme yok ya da hiç yok. Corsair veya NZXT kıyaslayınca fiyatını kesinlikle hak ediyor. Sadece articin soğutma performansı veya Thermalright'ın ucuz aioları olayı karıştırıyor. Açıkçası Thermalright'ın trefeo veya wonder vision hariç kare ekranlı aioları pek güzel durmuyor. Ekran dışı çerçevesi benim zevkime uymuyor. Corsair'ın ekranı gerçekten ekran mı sizce, NZXT de kraken elite almalısınız full çerçeve ekran için, o da yine en az 14k civarda. Kasanız, fanlarınız Lian Li ise kesinlikle set yapılmalı diye düşünüyorum.
3 kişi aynı bu şekilde video atmış genel olarak aşırı cıkıyor şansına denk gelirse artık.

Son düzenleme:
en son 6 fan aldım lcd 140 fanların 4 serviste 1 bugun geldi :D 3 tane bakıyorlar şuan lian li son hakınnı kullanıyor lcd ürünlerinde.
ilk beyaz sistem 1 fan problem vardı.
malları kutuya açtım açar açmaz çalışmadı 2 si :D
lian li discorda girdim yardımdım geçtim bu aralar baya bir eleştiri alıyor hak ediyor.
12cm kasaya geçtim :D arkaya lcd yana 2 tane reverse lcd alıcam eğer bunlardada sorun çıkarsa iade edip bütün lianli ürünlerini satıcam.
1 lcd girdi çıktı yapıyor 2 si direk algılamıyor boş gözüküyor l kontrolde 1 tanesi donuyor farklı fan getirdim arkadaştan onlar çalışıyor.
aygıt yöneticisinde lcd 1.2 lcd 1.4 olarak farklı görünüyor 1.2 yazanlar daha stabil saçma firware 1.4 ama.
Alıntıyı görüntüle

corsair pek kimse önermiyor preimum bir serisi olsada arzalarında dolayı çok kullanmadım bir şey diyemiyorum ama sordun zaman aman aman diyorlar :D

3 kişi aynı bu şekilde video atmış genel olarak aşırı cıkıyor şansına denk gelirse artık.
LCD fanlardan daha tam emin olamadım, geçen benimde rulmandan ses çıkarıyor gibi oldu, çerçevede toz toplanmış sildim gitti, bir öncesinde de öyle ses yapıyordu durdurdum bıraktım ses gitti üstünden 2 ay geçti yine, yani gidici olduklarını az çok anladım ama incehesapdan aldıysanız kafanız rahat oluyor. En kötü OKSİD halleder diye düşünüyorum, geçen biraz zaman da alsa free upgraden faydalanabildim, bu yüzden yine olumlu izlenim var. Açıkçası her üründe bozulur kafasıyla alırsan hatta en kötüsü hayatı böyle yaşarsan hiç zevk alamazsın ayrıca çok "overthinking" aşırı düşünürsün eninde sonunda zaten stresten gidersin. Mali durumun izin veriyorsa rahat takılacaksın ya.

Bu biraz fakirler ölsün fibi oldu ama ne yapalım kapatilazm 😂 kimse çözememiş ben mi çözecem

Onunda konu sahibi fanlardan memnunum😂, aioya gelince dediğim gibi TL fanlar şart değilse CL al geç.

LCD fanlardan daha tam emin olamadım, geçen benimde rulmandan ses çıkarıyor gibi oldu, çerçevede toz toplanmış sildim gitti, bir öncesinde de öyle ses yapıyordu durdurdum bıraktım ses gitti üstünden 2 ay geçti yine, yani gidici olduklarını az çok anladım ama incehesapdan aldıysanız kafanız rahat oluyor. En kötü OKSİD halleder diye düşünüyorum, geçen biraz zaman da alsa free upgraden faydalanabildim, bu yüzden yine olumlu izlenim var. Açıkçası her üründe bozulur kafasıyla alırsan hatta en kötüsü hayatı böyle yaşarsan hiç zevk alamazsın ayrıca çok "overthinking" aşırı düşünürsün eninde sonunda zaten stresten gidersin. Mali durumun izin veriyorsa rahat takılacaksın ya.

Bu biraz fakirler ölsün fibi oldu ama ne yapalım kapatilazm 😂 kimse çözememiş ben mi çözecem

Onunda konu sahibi fanlardan memnunum😂, aioya gelince dediğim gibi TL fanlar şart değilse CL al geç.
incehesap çok hızlı oksid ayrı hızlı :D allahtan bunlar elindeyim başka firma olsa yandın ama pc bakıp bekliyorum günlerim geçmiyor bu ara düz sök geri yolla bekle modu beni iyice bunattı bizim arkadaşın lcd geçen gece 10 du gittim sabah 3 cü çıktım sabah 7 di yattım 9 da geri işe gittim denemekten bir hoş oldum.
işte o saate ben küfür etmeye başladım lian liye neden ben diye :D sabah kalktım işe gittim.
Az önce konuştum yolla değişelim dediler sıvıyı arada çıkıyor malesef dedi :D

incehesap çok hızlı oksid ayrı hızlı :D allahtan bunlar elindeyim başka firma olsa yandın ama pc bakıp bekliyorum günlerim geçmiyor bu ara düz sök geri yolla bekle modu beni iyice bunattı bizim arkadaşın lcd geçen gece 10 du gittim sabah 3 cü çıktım sabah 7 di yattım 9 da geri işe gittim denemekten bir hoş oldum.
işte o saate ben küfür etmeye başladım lian liye neden ben diye :D sabah kalktım işe gittim.
Az önce konuştum yolla değişelim dediler sıvıyı arada çıkıyor malesef dedi :D
Anladığım kadarıyla başka birinin sistemi için uğraşmışsınız hocam o daha da yorar stres yapar, açıkçası neredeyse hiç kimse böyle bir çabaya da değmez, umarım arkadaşınız, sizin kıymetinizi biliyordur :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,450
Üyeler
193,048
Son üye
Fenerlirix
Geri