🔥İndirim Samsung Odyssey G6 OLED LS27DG602SUXUF 27 inç 360Hz 0.03ms Outlet 21.099,05 TL

ben daha önce resmi satıcıdan almıştım g6 hiç bir sıkıntı çekmedim ve 1 yıl garatnisi vardı panel değişendi 21k ya almıştım.240hz versiyonunu. sıfır gibi geldi ürün anlamadım. bence alın zaten 2 yıl garantisi var
Oledler genelde sorun 3. yılda çıkarıyor, çok temiz kullanılırsa 5. Tabi bu genelleme.

ozaman niye alıyorlar sıkıntılıysa
Görüntü kalitesi çok iyi olduğu için adam diyor değer bozulursa yenisini alırım. Oled kullanıcısıyım eski yazılım biryere kadar koruyor. Göz kuruluğu ve baş ağrısı yaptığıda çok kişi var, bende yaptı. O yüzden IPS ve VA kombinasyonu kullanıyorum. Ama görüntü kalitesinde rakibi yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudan bağımsız olarak ben özellikle laptopta oled önermiyorum. Temin edemiyorsun, ve aşırı pahalıya getirtebiliyorsun.

şuan amazon 2 el pazarına bakıyom mönitör olsalar kapıyorlar direk

Vallahi ips kulanıyom öyle bir derdim iyiki olmamış
En iyisi mini-led çekeceksin bir tane 2k 240hz. Oled gibi akıcı olamayacak ama yanma derdin vs. olmayacak, sanal çerçeveler olmayacak paşşa paşşa kullancaksın.

Görüntü kalitesi çok iyi olduğu için adam diyor değer bozulursa yenisini alırım. Oled kullanıcısıyım eski yazılım biryere kadar koruyor. Göz kuruluğu ve baş ağrısı yaptığıda çok kişi var, bende yaptı. O yüzden IPS ve VA kombinasyonu kullanıyorum. Ama görüntü kalitesinde rakibi yok.

Konudan bağımsız olarak ben özellikle laptopta oled önermiyorum. Temin edemiyorsun, ve aşırı pahalıya getirtebiliyorsun.
bir mönitöre 50k vericem ve 2-3 yıla bozulcak çok şaçma geldi

outlet olarak alacağım en son ürün monitör olur herhalde. Vitrinde ne kadar açık süre kalıp da ömründen yemiştir kim bilir.

outlet olarak alacağım en son ürün monitör olur herhalde. Vitrinde ne kadar açık süre kalıp da ömründen yemiştir kim bilir.
Ben outlet laptop aldım 6 ay önce faturalı 4000 saat süresi vardı benim 2 yıllık laptop sürem 900 saat :)

o zaman 2. yılda elden çıkartayım :D
Çok yapan var bu arada garanti bitmeye yakın elden çıkaran.

bir mönitöre 50k vericem ve 2-3 yıla bozulcak çok şaçma geldi
50k değil genelde alanlar 26k civarına alıyorda, göz olede alışıncada sıkıntı. Evde TV ye telefona falan bakamıyorsun. Çok sinir bozuyor.

Onlarıda değişme isteği oluyor yani oled alan sadece 1 oled monitör alarak durmuyor :)

Geri