Öneri RAMPAGE vs PHILIPS vs ASUS Monitör ve Güncel 2K 27'' Monitör Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Sistemim beyaz olduğundan beyaz monitörler ilgimi çekiyor. Ama f/p açısından çok daha iyi siyah monitör bulursam onu da alabilirim. Pivot özellikli olması şart. Tavsiyelerinize açığım.

Şimdi iki tane model buldum ama soru işaretlerim var. Bunları kullanan varsa deneyimini paylaşsın lütfen çok yardımcı olur.

1)
Rampage ELLIPSE EL27R240Q
Kağıt üzerinde çok iyi özellikleri var ve Donanım Arşivi tarafından incelemesinde gecikme değerleri iyi duruyor. Korktuğum konu markasının Rampage olması. Daha önce hiç rampageden alışveriş yapmadım ama internetteki şöhretleri korkunç. Üründe ölü piksel çıkarsa değişimde sorun yaşar mıyım? veya ileride arıza çıkma ihtimalinde garantide vs sorun yaşar mıyım? veya uzun ömürlü olur mu.. Bilen kullanan varsa cevaplarsa çok sevinirim. Lütfen rampage çöp yazıp geçmeyin.

2)
Philips Evnia 27M2N3501PA
Kağıt üzerindeki özellikleri çoğunlukla rampageden daha iyi ama parlaklığı 300 nit (Rampage modeli 400 nit). Bu parlaklık farkının üzerinde çok durulmalı mı bilmiyorum hiç 300 ve 400 niti yan yana görmedim. Buradaki soru işaretim yine benzer. Değişim ve iadede sorun yaşar mıyım ve hangi satıcıdan almalıyım? Şu anda İtopya, Sinerji, İncehesap ve Pazarama'da aynı fiyattan satılıyor. Hangisi bu konularda daha güvenilir?

BONUS) Asus ROG Strix XG27ACMES-W
Ya da asus al rahatına bak diyor şeytan. Ama fiyatı diğerlerinin 1.5 katı...

Biraz bütçeni arttırabilirsen, muadil en çok konuşulan bu configdeki ürünler:
önerdiklerin haricinde.
Gigabyte'ı yabana atma

Rampage e çöp diyemem, ama AOC ve Philips i tercih ederim, bildiğim kadarı ile bu iki markayı aynı firma yapıyor.

Asus alayım kafam rahat olsun diyorum ama Asus ölü piksel desteği vermiyor örneğin. Evnia yada AOC Q27G4ZR yi tercih edebilirsin,

Q27G4ZR de istediğin gibi 400 nit onu da belirteyim.

yeni evnia aldım sorabilirsin
Hangi satıcıdan aldınız, kaç günde teslim edildi? Uzun kullanım testi yaptınız mı, ısınma kapanma oldu mu? Ve ghosting performansı nasıl?
Post automatically merged:

Biraz bütçeni arttırabilirsen, muadil en çok konuşulan bu configdeki ürünler:
önerdiklerin haricinde.
Gigabyte'ı yabana atma

Bu aoc modelini bayağı gördüm öneriliyor ve avantajlı görünüyor evet. Ama yine de philipsten 1000tl daha pahalı ve siyah. Kişisel tercih olarak aynı fiyat olsalardı bile 100 nit için beyazdan siyaha geçmezdim. Ama yine de düşüneceğim. Öneriniz için teşekkürler. Gigabyte modeli de pivot değil sanırsam.

Son düzenleme:
Rampage e çöp diyemem, ama AOC ve Philips i tercih ederim, bildiğim kadarı ile bu iki markayı aynı firma yapıyor.

Asus alayım kafam rahat olsun diyorum ama Asus ölü piksel desteği vermiyor örneğin. Evnia yada AOC Q27G4ZR yi tercih edebilirsin,

Q27G4ZR de istediğin gibi 400 nit onu da belirteyim.
Öncelikle düzelteyim. 400 nit özel isteğim değil. Daha iyi olacağı kesin ama 300 ve 400 niti hiç yan yana görmedim o yüzden ne denli fark eder kararsızım. Dediğiniz gibi AOC ve Philips aynı firma tarafından yapılıyorsa tercihim Philips Evnia'dan yana olur teşekkürler. Asus konusunda da dürüst olmak gerekirse cahilim :D. Sürüyü takip ediyorum herkes asus asus diyor. Ölü piksel desteği vermediğini sizden öğrendim mesela. Ama iki gündür monitör arayışında 10 saat ekran süresi yaptıktan sonra cahillik mutluluktur dedim. Daha çok öğrendikçe tatmin olmak daha zorlaşıyor, arayış uzuyor...

Öncelikle düzelteyim. 400 nit özel isteğim değil. Daha iyi olacağı kesin ama 300 ve 400 niti hiç yan yana görmedim o yüzden ne denli fark eder kararsızım. Dediğiniz gibi AOC ve Philips aynı firma tarafından yapılıyorsa tercihim Philips Evnia'dan yana olur teşekkürler.
Aman aman bir fark olduğunu söyleyemem, iki marka da güzel. Evnia biraz daha şık tabi :) Firmadan da gönderilmeden önce ölü piksel testi isteyin.

Sipariş notu kısmı varsa oraya yaz derim, yoksa ararsın en kötü ihtimalle.

aoc q27g4zr modelini almayı düşünüyodum ama 24 25 inç ekran almayı düşünüyom cs2 oynadığım için o yüzden q27g4zr modelini hala almadım ama 27 inç ekran istiyosan aoc q27g4zr modelini al

Sistemim beyaz olduğundan beyaz monitörler ilgimi çekiyor. Ama f/p açısından çok daha iyi siyah monitör bulursam onu da alabilirim. Pivot özellikli olması şart. Tavsiyelerinize açığım.

Şimdi iki tane model buldum ama soru işaretlerim var. Bunları kullanan varsa deneyimini paylaşsın lütfen çok yardımcı olur.

1)
Rampage ELLIPSE EL27R240Q
Kağıt üzerinde çok iyi özellikleri var ve Donanım Arşivi tarafından incelemesinde gecikme değerleri iyi duruyor. Korktuğum konu markasının Rampage olması. Daha önce hiç rampageden alışveriş yapmadım ama internetteki şöhretleri korkunç. Üründe ölü piksel çıkarsa değişimde sorun yaşar mıyım? veya ileride arıza çıkma ihtimalinde garantide vs sorun yaşar mıyım? veya uzun ömürlü olur mu.. Bilen kullanan varsa cevaplarsa çok sevinirim. Lütfen rampage çöp yazıp geçmeyin.

2)
Philips Evnia 27M2N3501PA
Kağıt üzerindeki özellikleri çoğunlukla rampageden daha iyi ama parlaklığı 300 nit (Rampage modeli 400 nit). Bu parlaklık farkının üzerinde çok durulmalı mı bilmiyorum hiç 300 ve 400 niti yan yana görmedim. Buradaki soru işaretim yine benzer. Değişim ve iadede sorun yaşar mıyım ve hangi satıcıdan almalıyım? Şu anda İtopya, Sinerji, İncehesap ve Pazarama'da aynı fiyattan satılıyor. Hangisi bu konularda daha güvenilir?

BONUS) Asus ROG Strix XG27ACMES-W
Ya da asus al rahatına bak diyor şeytan. Ama fiyatı diğerlerinin 1.5 katı...
gampower sonic t80

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri