RGB Delisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,364
Ya şaka gibi iPhone 17 düştü anında tıkladım biri almış Max 5 saniye oldu nasıl alıyor millet
Alışırsın hocam artık devir böyle çatır çatır çekiyorlarYa şaka gibi iPhone 17 düştü anında tıkladım biri almış Max 5 saniye oldu nasıl alıyor millet
beyaz ve mavi geldi yine anında gittiYa şaka gibi iPhone 17 düştü anında tıkladım biri almış Max 5 saniye oldu nasıl alıyor millet
Güzel fiyat hayırlı olsun hocam.ben kioxia gen 5 exeria plus 2tb ssdyi 7k ya çektim
87 bin liralık ürünü geçen sene şubat ayında 60 bine aldım ki ikinci elde bile 75ten aşağı gitmiyordu. Ve öyle şansa bala denk gelmedim 1 gün boyunca durdu, çünkü alıp almamak arasında karar veremedim. Bu konu açıldığından, botçular vs dadanmaya başladığından beri gecenin 3 buçuğunda şansa denk geldiğim airpods dışında hiçbir şey alamadım. Günün hangi saati olursa olsun artık hiçbir şey alamıyorum.30 bine 9070 xt vardı o da gitmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Beyler bu indirimlerden gerçekten çekebilen oluyor mu aramızdan yoksa boşa mı kürek sallıyoruz. Hiç alabilen yoksa hiç uğraşmayacam
Bu botlara önlem almaları lazım al satçılar kazanıyor bu işten sadece87 bin liralık ürünü geçen sene şubat ayında 60 bine aldım ki ikinci elde bile 75ten aşağı gitmiyordu. Ve öyle şansa bala denk gelmedim 1 gün boyunca durdu, çünkü alıp almamak arasında karar veremedim. Bu konu açıldığından, botçular vs dadanmaya başladığından beri gecenin 3 buçuğunda şansa denk geldiğim airpods dışında hiçbir şey alamadım. Günün hangi saati olursa olsun artık hiçbir şey alamıyorum.
yazılımsız almak imkansız bence özellikle iphonelar. 1 değil 2 değil bi çok kez denedim saniyesinde tıkladım bitmiş.16 plus 58 bine nasıl ? 17 yakalayamadım. Tel ihtiyacım var. Bekle bekle bi hoş oldum![]()
Ya hocam sallıyorum 100-150 k lık ürün aldı al satçı buradan taksitli. Satarken Nakit ödeme de sıkıntı, tekte almakta zorlanan çok insan olur nakitte. Bazen sırf millet almasın diye alıyor insanlar diye düşünüyorumBu botlara önlem almaları lazım al satçılar kazanıyor bu işten sadece