İşlemci değişikliği sonucu izlenimlerim

Hocam şöyle anlatayım aldığınız işlemci tam bir rekabetci fps oyunu icin yapılmış bir işlemci herkesin agzından 7800x3d cıkmasının sebebi bunu öneren kişilerin hep rekabetci oyun oynayıp FPS FPS demesidir çünkü cs2 gibi oyunlarda ekran kartı cok kullanılmaz işlemci yüksek olunca fps ucuyor o oyunlarda. işlemciyi aldınız kesinlikle değiştirmeyin o işlemci gercekten inanılmaz bir işlemci. ama dedigim gibi oynadıgınız oyunlar RDR2 GTA5 Crimson Desert Elden ring gibi ambiyans ön planlı ise ekran kartı fps degerinizi ucurur işlemci değil.
Alta ek ekledim ekran kartınız verebilcegi tüm gücü veriyor işlemciniz okadar güçlü ki ekran kartı sona dayanmış fps nasıl versin gariban gücü bu kadar ekran kartının :kekw:
sagolasın hocam aldım artık iade ile de uğraşmak istemiyorum

sagolasın hocam aldım artık iade ile de uğraşmak istemiyorum
İade etme zaten kötü bir işlemci değil geleceğe dönük güzel olmuş ama ilk fırsattada ekran kartını yenilersen tadından yenmez.

değiştirmeyin kesinlikle cidden en iyi fiyat-performans-güç anlamındaki zirve işlemcidir sadece biraz ısınıyor sogutmanız iyiyse yıllarca götürür
hocam assus 120mm sıvı sogutucu su an degerler bu şekilde iyi mi
1775221323170.webp

Bu video bahsedilen pbo ayarlarını karşılıyor mu birde bu ayarlar anakart modeline göre değişiklik gösterir mi?
karşılar knk sadece arayüzün farklı olur başka markada aynı ayarda anakartsa

Bu video bahsedilen pbo ayarlarını karşılıyor mu birde bu ayarlar anakart modeline göre değişiklik gösterir mi?
Soğutmaya dikkat edin Pbo ayarı ısıyı arttırıp fps kazandırıyor gibi düşünebilrisiniz rekabetci oyunlarda. anakart farkı cok olmaz sadece arayüz değişir yapılan işlemler aynı diyebilirim

hocam assus 120mm sıvı sogutucu su an degerler bu şekilde iyi miAlıntıyı görüntüle
pbo yaptım 240mm var bende 70 ler maks oluyor
Post automatically merged:

Soğutmaya dikkat edin Pbo ayarı ısıyı arttırıp fps kazandırıyor gibi düşünebilrisiniz rekabetci oyunlarda. anakart farkı cok olmaz sadece arayüz değişir yapılan işlemler aynı diyebilirim
hayır be bende ısı düştü mhz arttırmadım hiç

Geri