🔥İndirim Dünyaca ünlü ayakkabı markalarında indirim var göz atın derim

Yapıştır ama ha

Ekler

• IMG_7652.webp
    IMG_7652.webp
    69.3 KB · Hit: 223

şunun bagcıklarını vermezler bu paraya. oltayı atmışlar hangi balık gelirse. başlık sahibini sikayet edin, 27 mesajı var kalkmış bu siteyi bulmuş reklam yapıyor.
Sakin ol, 10 yıldır falan hemen her yıl bu site nisan ayında açılıyor. Farklı forumlarda yüzlerce sayfalık konuları mevcut.

10.000'in üzerinde çalışanı olan bir holdinge bu şekilde sallama özgüvenini nereden alıyorsunuz?

Bu arada fiyatlar hiç eskisi gibi değil bu fiyatları ve daha düşüklerini yıl içinde çok rahat yakalayabilirsiniz. Sanalçadır'ın bir olayı kalmamış.

Sakin ol, 10 yıldır falan hemen her yıl bu site nisan ayında açılıyor. Farklı forumlarda yüzlerce sayfalık konuları mevcut.

10.000'in üzerinde çalışanı olan bir holdinge bu şekilde sallama özgüvenini nereden alıyorsunuz?

Bu arada fiyatlar hiç eskisi gibi değil bu fiyatları ve daha düşüklerini yıl içinde çok rahat yakalayabilirsiniz. Sanalçadır'ın bir olayı kalmamış.
Kral sanal çadır'ın kurucularından birisin galiba böyle savunduğuna göre :D Yüzlerce kişi kargonun gelmeyip para iadesinin bile aylarca yapılmayışından müzdarip. E hal böyle olunca da savunucusu olman baska bir acıklama bırakmıyor :kekw: :kekw: :kekw:

Benim arkadaşın da mağazası var.Online satış da yapıyo 100/100 çakma ürün garantisi de veriyorum. Fiyatlar 1000-1500 civarı düşünen olursa linkini bırakırım buraya

geçen sene 5 parça alışveriş yaptım m bedenler XXL gibiydi fotoğraftaki ürün bile gelmedi birkaç tanesinde geçen sene hevesli ürün araştırmıştım şimdi siteye bile girmedim bulasmayin

Bulaşılmaz, mağdurları çoktu bi ara. Gelen ürünlerin de %100 orijinal olacakları meçhul.

Herkes siteye sallamis da bos sallamislar :D

2 Senedir vip'im çevremdeki kişiler de benim hesaptan alıyor bundan dolayı zaten. Satıcılar bünyesinde olan firmalar. Inter, superstep yada sanal çadır diye ayrılıyor.

Dün sabah şu iki ayakkabıyı 7.5'a aldım. Üstüne 4 taksit peşin fiyatına. Başka yerde bulabilen varsa o siteden alabilirim.

Orjinallik konusuna gelirse ürünler orjinal bi ayakkabıda kendi sorunum olmasına rağmen yardımcı oldular.

Vip'ler 2-3 gün önceden erişebildiği için stokları bitiriyor. Doğal olarak 20.00da herkese eriştiğinde site patlıyor ve çoğunun stok bitmiş oluyor. Buranın mantığı çevrendeki kişilerle beraber limiti geçip vip olduktan sonra bi kaç gün erkenden girip avantajlı gördüğünüz ürünleri çekmek bi nevi.

Kargo süreleri uzun gösteriyor ama değişebiliyor. bi kaç günde gelen ayakkabım da oldu bi kaç hafta da. Bu fiyatlara gelince normal bence :D

1775198794586.webp

Bu da diğer arkadaşa verdiğimiz sipariş. Satıcıları görüyorsunuz çoğu kişinin snekars'ta tercih ettiği yerler.

1775198538701.webp

Sorusu olan arkadaşlar varsa yazabilir cevaplayabilirim.

şunun bagcıklarını vermezler bu paraya. oltayı atmışlar hangi balık gelirse. başlık sahibini sikayet edin, 27 mesajı var kalkmış bu siteyi bulmuş reklam yapıyor.
Dayı ne anlatıyon ya bu link bile arkadaşımın bana atmış olduğu link. sürekli alışveriş yaptığı yer diye paylaştım ne reklamı 28 mesaj atınca ben niye dolandırıcı oluyorum bu nasıl bi mantık sitede sürekli gezerim indirim için bir kez olsun ben açayım diye yaptım ki alan bir sürü insan var onlar da mı dolandırıcı?

eyww krampona ihtiyacım vardı
1775214269107.webp

Kral sanal çadır'ın kurucularından birisin galiba böyle savunduğuna göre :D Yüzlerce kişi kargonun gelmeyip para iadesinin bile aylarca yapılmayışından müzdarip. E hal böyle olunca da savunucusu olman baska bir acıklama bırakmıyor :kekw: :kekw: :kekw:
hayır sikayetimvar sitesine baktım herkes bin pisman olmuş. ekşi sözlüğe baktım ürünler 2 aya yırtılıp renkleri kaçmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,024
Üyeler
190,844
Son üye
mehtfy
Geri