un4given35
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
Sakin ol, 10 yıldır falan hemen her yıl bu site nisan ayında açılıyor. Farklı forumlarda yüzlerce sayfalık konuları mevcut.![]()
Calvin Klein Kadın Krem Spor Ayakkabı & Spor Ayakkabı & Sneaker
Calvin Klein Kadın Krem Spor Ayakkabı & Spor Ayakkabı & Sneaker Modelleriwww.sanalcadir.com
şunun bagcıklarını vermezler bu paraya. oltayı atmışlar hangi balık gelirse. başlık sahibini sikayet edin, 27 mesajı var kalkmış bu siteyi bulmuş reklam yapıyor.
Kral sanal çadır'ın kurucularından birisin galiba böyle savunduğuna göreSakin ol, 10 yıldır falan hemen her yıl bu site nisan ayında açılıyor. Farklı forumlarda yüzlerce sayfalık konuları mevcut.
10.000'in üzerinde çalışanı olan bir holdinge bu şekilde sallama özgüvenini nereden alıyorsunuz?
![]()
Bu arada fiyatlar hiç eskisi gibi değil bu fiyatları ve daha düşüklerini yıl içinde çok rahat yakalayabilirsiniz. Sanalçadır'ın bir olayı kalmamış.
reebok adidastan tercih ediyorum bendolandırıcı diyenler ayakkabıyı superstepten almıyo ins
Dayı ne anlatıyon ya bu link bile arkadaşımın bana atmış olduğu link. sürekli alışveriş yaptığı yer diye paylaştım ne reklamı 28 mesaj atınca ben niye dolandırıcı oluyorum bu nasıl bi mantık sitede sürekli gezerim indirim için bir kez olsun ben açayım diye yaptım ki alan bir sürü insan var onlar da mı dolandırıcı?![]()
Calvin Klein Kadın Krem Spor Ayakkabı & Spor Ayakkabı & Sneaker
Calvin Klein Kadın Krem Spor Ayakkabı & Spor Ayakkabı & Sneaker Modelleriwww.sanalcadir.com
şunun bagcıklarını vermezler bu paraya. oltayı atmışlar hangi balık gelirse. başlık sahibini sikayet edin, 27 mesajı var kalkmış bu siteyi bulmuş reklam yapıyor.
reebok adidastan tercih ediyorum ben
hayır sikayetimvar sitesine baktım herkes bin pisman olmuş. ekşi sözlüğe baktım ürünler 2 aya yırtılıp renkleri kaçmış.Kral sanal çadır'ın kurucularından birisin galiba böyle savunduğuna göreYüzlerce kişi kargonun gelmeyip para iadesinin bile aylarca yapılmayışından müzdarip. E hal böyle olunca da savunucusu olman baska bir acıklama bırakmıyor
![]()
![]()
![]()