Palit RTX 5070 TI GamingPro-S alınır mı?

Hocam bunlar sff pek tavsiye etmiyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben white kurduğum için şunu alacağım büyük ihtimalle daha iyisini de bulamadım. 5080 ler 65k lara geliyor ama siyah oluyor

5070ti lar neden böyle tipsiz yav RGB vs falan nerede o kadar para vericen RGB şatafatlı bir şey yok şatafatlı olanlar 60 o üstü belkide 🥲
amd ye bakalım hocam Sapphire yazısına kırmızı rgb koymuşlar tüm sistemi mor beyaz yapamıyorum kırmızı beyaz yapmak zorundayım 😆😆😆

Ekler

• image.webp
    image.webp
    281.3 KB · Hit: 14
5070tilar niye böyle ya valla almayı düşünüyordum vazgeçtim gördükçe alasim kaçıyor ondansa 5080 almak daha mantıklı gelmeye başladı bana göre

amd ye bakalım hocam Sapphire yazısına kırmızı rgb koymuşlar tüm sistemi mor beyaz yapamıyorum kırmızı beyaz yapmak zorundayım 😆😆😆
Neyseki bende Sapphire Nitro+ var da rgb direkt 🥲😂

5070ti lar neden böyle tipsiz yav RGB vs falan nerede o kadar para vericen RGB şatafatlı bir şey yok şatafatlı olanlar 60 o üstü belkide 🥲
nvidia kart üreticileri biraz meczup. hem soğutmada batırıyolar hem tipte. bir iki tane iyi model var gerisi çöp

5070tilar niye böyle ya valla almayı düşünüyordum vazgeçtim gördükçe alasim kaçıyor ondansa 5080 almak daha mantıklı gelmeye başladı bana göre

Neyseki bende Sapphire Nitro+ var da rgb direkt 🥲😂
yazın 5070 sisteme geçmeyi düşünüyorum 5070-270k plus yapasım var sistemi Arctic siyah sıvı soğutma alıp ne dersiniz hocam worth mu sizce

nvidia kart üreticileri biraz meczup. hem soğutmada batırıyolar hem tipte. bir iki tane iyi model var gerisi çöp
Adam akıllı rgb vs olanlar başlıyor 75 80 k civarlarindan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,803
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri