dızciii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,042
hayırlı olsunBu şekilde sipariş ettim hocam
hayırlı olsunBu şekilde sipariş ettim hocam
İyi mi parçalar hocam mesajları okuyordum öyle aldım 3 taksithayırlı olsun
gayet iyi hocam çok büyük bi indirim yok ama bu fiyata bu parçalarla zor bulursun bu sistemiİyi mi parçalar hocam mesajları okuyordum öyle aldım 3 taksit
bu gün de vardı ama parçaları böyle iyi değildiGeçen bu fiyata 5070li vardı kaçırdık
İleride ekran kartı değişilir yabu gün de vardı ama parçaları böyle iyi değildi
1080p ultra kartı iş görür zaten 6000 serisi beklenirİleride ekran kartı değişilir ya
Monitör 1080 p zaten ya masrafa girmeyelim1080p ultra kartı iş görür zaten 6000 serisi beklenir
Ucuz yollu monitör klavye ve mouse önerisi varmı hocam
Bu güzel hocam teşekkürler bunuda aldım klavye mouse için toplam 4.5 5k daha verebilirim bide kasadaki soğutucu benim işimi görür mü onu sormadan direk aldımbak bunu önerebilirim monitör. klavye mouse için de bi bütçe belirlersen önermeye çalışırız![]()
GIGABYTE GS25F2A 24.5" 240Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE GS25F2A 24.5" 240Hz 1ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile GS25F2A ITOPYA'dawww.itopya.com
Hayırlı olsun hocam bende geçen hafta aynı bu şekil almıştım sogutucuyu spectrum v3 yapmıştım anakart yine b650m-r ve ssd yi 1 tb kioxia yapmıştım fakat kasayı değiştirmedim 53.689 tl ye geldi gayet güzel sistemBu şekilde sipariş ettim hocam
Bu güzel hocam teşekkürler bunuda aldım klavye mouse için toplam 4.5 5k daha verebilirim bide kasadaki soğutucu benim işimi görür mü onu sormadan direk aldım