9070xt ise tam yeter 9070 sede güzel kaliteli almışsınBütçemi zorlayarak aldım ondan soruyorum zaten Fazeon F4 içniden gelen 650w psum vardı indirimi görünce aldım ikinci elde 650w fazeon psuyu kaça satarım?
Sistemime yetmez diye 850w aldım
sistemim
7800x3d rx 9070 ekran kartı
Alıntıyı görüntüle
kötü derkn nesi kötüGecende 5.4kya dusen 1st playeri alsan daha iyiydi bunun filtreleme kapasitorleri biraz kotu ama bir sey olmaz bence
9070 evet9070xt ise tam yeter 9070 sede güzel kaliteli almışsın
Filtreleme kapasitorleri istekötü derkn nesi kötü
Post automatically merged:
9070 evet
Güzel hocam kaliteli seçim sağlam psukötü derkn nesi kötü
Post automatically merged:
9070 evet
valla dediginden hiçbişi anlamadım ben psu cahiliyim. dediğin tier listte iyi mi iyiyse okey yaFiltreleme kapasitorleri iste
Forumda Iron psu tier list var orda aciklamasi var ondan bakabilirsin
Bulk kapasitorler en buyuk isi yuklendikten sonra kalan azicigi filtreleme aliyor gibi dusunebilirsin sanirim
guzel psuBütçemi zorlayarak aldım ondan soruyorum zaten Fazeon F4 içniden gelen 650w psum vardı indirimi görünce aldım ikinci elde 650w fazeon psuyu kaça satarım?
Sistemime yetmez diye 850w aldım
sistemim
7800x3d rx 9070 ekran kartı
Alıntıyı görüntüle
B ya da b+ tierdi sanirim bende de aynisi var beklemek istemiyorsan eve gelen elektrik iyiyse bir sey olmaz iyi yabivalla dediginden hiçbişi anlamadım ben psu cahiliyim. dediğin tier listte iyi mi iyiyse okey ya
Onbellekten dolayı sanırım FPS oyuncuları 7800x tercih ediyor.Genek kullanım için 9790x tercih etmiştim.9700x den memnun musun 7800x3d ile arasındayım bütçemi zorlayıp 78x3d ye çıkmak mantıklımı diye düşünüyom
1080p kullanılmıyacaksa 9700x veya daha yüksek çekirdekli modeller daha iyi olur bendede 7800x3d var ama 270k plus geçicem yazınOnbellekten dolayı sanırım FPS oyuncuları 7800x tercih ediyor.Genek kullanım için 9790x tercih etmiştim.