❌İndirim Bitti! Cooler Master Hyper 612 APEX Kule Tipi Soğutucu 2498 TL !🔥(Yarı Fiyatına)

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,065
Sıradan kule tipi tasarımından bıkanlar için güzel ürün güzel fiyat🔥🤌
Markanın iddiasına göre çift kule performansını tek kuleye sığdırmışlar. 6 bakır borusu 2 fanı var.
Önceki tasarıma göre boyutu %30 küçültüp performansı koruduklarını söylemişler.
Rame değme durumu olmaz yüsek ihtimal. Yüksekliği 159 mm ona göre alın.

Game Garaj fiyatı yarıya yakın kırmış.👉 https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/cooler-master-hyper-612-apex-kule-tipi-sogutucu-/

🔴NOT: ÜRÜN TÜKENMİŞTİR, ALANLARA HAYIRLI UĞURLU OLSUN.

Toms Hardware & Hardware Busters incelemeleri👇

Piyasa Ortalaması👇

1775256302668.webp

1775256329641.webp
1775256352653.webp

Son düzenleme:
Beyaz versiyonu ve dijital göstergesi var mı

Cooler master yapıyo ju işi. Zamanında klavyesini bile aldım 2018 de hala taş gibi. Tipide. Güzelmiş. Hyper 212 lazım olursa diye duruyor bende. Am3 kiti vardı geçen sene denk geldi am5 kitinide aldım yıllar yıllar sonra lazım olur diye. Satış sonrasıda iyi bence o yüzden

Sıradan kule tipi tasarımından bıkanlar için güzel ürün güzel fiyat🔥🤌
Markanın iddiasına göre çift kule performansını tek kuleye sığdırmışlar. 6 bakır borusu 2 fanı var.
Önceki tasarıma göre boyutu %30 küçültüp performansı koruduklarını söylemişler.
Rame değme durumu olmaz yüsek ihtimal. Yüksekliği 159 mm ona göre alın.

Game Garaj fiyatı yarıya yakın kırmış.👉 https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/cooler-master-hyper-612-apex-kule-tipi-sogutucu-/

Toms Hardware & Hardware Busters incelemeleri👇

Piyasa Ortalaması👇

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Ürün şık duruyor, keşke dijital ekranda koysalarmış tadından yenmezmiş o zaman şu daha şık geliyor bana. Performans olarak aradaki farkı bilmiyorum.

6 bakır boru ve küçük boyutla iyi soğutma sağlayabilirmiki? tr phantom spirit gibi?

Şunun üstüne komple dijital ekran yapsan 10 numara olurmuş. ama çok sade olmuş böyle

Kasamın içerisine böyle dümdüz bir küp koymazdım şahsen :D
Tarz meselesi tabi rgbdir beyazdır aquadır işi olmayan gider. Tam benlik şahsen. Sıvı soğutmam bozulunca tekrar almayı düşünmüyorum

Ürün şık duruyor, keşke dijital ekranda koysalarmış tadından yenmezmiş o zaman şu daha şık geliyor bana. Performans olarak aradaki farkı bilmiyorum.
Bu yeni geldi herhalde görmedim, güzel tasarımmış buda. DeepCool ASSASİN IV andırıyor :D

1775258687816.webp

Soğutma performansı nasıl diğer kule tiplerine oranla. Bir de ses performansı nasıl bilginiz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri