Yardım Teyzeme Laptop Alacagım Ne Önerirsiniz?

Sagend

80+
Reaksiyon skoru
71
Dostlar Selam Teyzeme Bır Laptop Almak İstiyorum.

Haliyle Oyun Oynamıyor O Sebeple Ekran Kartlı Bir Model İşine Yaramaz Diye Dusunuyorum Yaklasık 5 6 Sene Goturse Yeter.

İkinci El Kesinlikle istemiyor Fiyatı Ikı Katı Bile Pahalı Olsa Dahi.

Gunluk Olarak Chroma Giriyor Youtube Tv+ Vb. İzliyor.

Bütce Maks 40 Diyeyim Hadi Ama 45K Lık Bir Makina Gösterdim Onada Olur Dedi Yanı 30 a Da Laptop Var Ama 5 Sene Goturur Mu Bilemiyorum.

Onerılerınızı Beklıyorum

Oyun oynamayan birine 5-10 sene götürür 30-40 binlikler rahat rahat, misal benim abimde 18 senelik Laptop var daha yeni bitti BIOS pili, o da dediğin gibi nete girip video izliyor video-resim stokluyor anca, Windows 7 64bit kurulu.

Oyun oynamayan birine 5-10 sene götürür 30-40 binlikler rahat rahat, misal benim abimde 18 senelik Laptop var daha yeni bitti BIOS pili, o da dediğin gibi nete girip video izliyor video-resim stokluyor anca, Windows 7 64bit kurulu.
windows 11 kaldıracak bır makına lazım ya yenı ıstıyor acıkcası

Teyzen bir Gamer teyzeyse 100.000 TL altındakiler tümü çöp. Vitrinde dursun yeter diyorsa 20.000 TL lik de 10 sene yeter ona. Allah bana da laptop hediye edecek bir yeğen nasip etsin. Güzel bir hatıran kalsın istiyorsan, ille de en ucuzu olmasın bence.

Bence oled ekranlara bakman gerekir sonuçta dizi film izliyormuş en azından seyir zevkini yükseltir

Oledin kullanımı zor oldugu için pek tercih etmek istemiyorum tozlanınca silerken çiziliyormus falan ileriye donuk olması içinde 16gb Ram olması iyi olur gibi ideaped guzel makina ancak 8gb oldugu icin pek sinmedi icime

Asus Vivobook S16 S3607VA-RP045 Intel Core 15 13420H 16GB 1TB SSD Freedos 16" 144Hz WUXGA Taşınabilir Bilgisayar

Bu Model İyi Gibi Fiyatı 30bin 1Tb Depolama 16Gb Ram Tek Eksisi Ekran Kartı Yok Önerileriniz Nedir
Post automatically merged:

Onerınızı Beklıyorum.

Dostlar Selam Teyzeme Bır Laptop Almak İstiyorum.

Haliyle Oyun Oynamıyor O Sebeple Ekran Kartlı Bir Model İşine Yaramaz Diye Dusunuyorum Yaklasık 5 6 Sene Goturse Yeter.

İkinci El Kesinlikle istemiyor Fiyatı Ikı Katı Bile Pahalı Olsa Dahi.

Gunluk Olarak Chroma Giriyor Youtube Tv+ Vb. İzliyor.

Bütce Maks 40 Diyeyim Hadi Ama 45K Lık Bir Makina Gösterdim Onada Olur Dedi Yanı 30 a Da Laptop Var Ama 5 Sene Goturur Mu Bilemiyorum.

Onerılerınızı Beklıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri