🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

beyler bu konuda ne oluyor ben ciddi bilmiyorum FP bir mevzu varsa kaçırmamam lazım
Amazondan alınıp hasarlı veya beğenilmeyen iade edilen ürünler Depo adı altında uyguna satış yapılıyor kısacası. Çok kazançlı çıkan arkadaşlar var ben mesela airpods 2 pro kulaklığı 6k fiyata aldım sıfırı 12k tertemiz geldi.

Amazondan alınıp hasarlı veya beğenilmeyen iade edilen ürünler Depo adı altında uyguna satış yapılıyor kısacası. Çok kazançlı çıkan arkadaşlar var ben mesela airpods 2 pro kulaklığı 6k fiyata aldım sıfırı 12k tertemiz geldi.
vayyy artık bu konudayım teşekkür ederim :D

Amazon yakında nerfler bu sistemi. Suistimale aşırı açık hatta şimdiden suistimal edenler bile var. Bilerek ürünün kutusuna vs zarar verip iadeye gönderdikten sonra amazon depoya kamp kurup düşmesini bekliyorlar.

Amazon yakında nerfler bu sistemi. Suistimale aşırı açık hatta şimdiden suistimal edenler bile var. Bilerek ürünün kutusuna vs zarar verip iadeye gönderdikten sonra amazon depoya kamp kurup düşmesini bekliyorlar.
Sadece onunla kalmıyor çalışanlar da kendine alıyor çoğu üründe stok bu kadar hızlı bitme sebebi sadece botlar değil çalışanların da payı var.

İndirimleri telegram grubu vb yerlerden mi takip ediyorsunuz yoksa buradan mı (bağlantı gönderebiliyor musunuz)? Ben yeni olduğum için hakim değilim böyle şeylere ama ben de indirimleri takip etmek isterim.

Evet onu yapanlar var ama 100 kişide 1 kişi falandır. Mantık çerçevesinde değerlendirdiğimizde alıcı dediğini yapsa bile ürünü tekrardan daha uyguna alabileceğinin garantisi yok. Bu süreçte hem iade ile ayrı uğraşacak üstüne harcadığı para belli bir süre bloke olacak ve bu sonuçların hepsine kesin olmayan bir ihtimal gerçekleşir mi acaba diye katlanacak.

Bu konu sayesinde 112kya sıfır ayarında Astral LC 5090 çektim abi, çok iyi fiyata ürünler geliyor anlık gidiyor.
Bu indirimi formdan mı öğrendiniz yoksa denk mi geldi ağzım açık kaldı o nasıl bir indirim. Önceki sayfalara baktım rastlayamadım çünkü bu indirime

Geri