sepette ek %10 indirimli : https://www.amazon.com.tr/MSI-TOMAHAWK-8400MHZ-10Gbs-WI-FI/dp/B0DPKVF29H
Konuda bot muhabbeti yapmayalım lütfen yasak ve konu bu sebeple kapanabilir, @Mehmet Yılmaz'ın bizzat uyarısıdır.Öyle olsaydı hepsini ben almıştım
Demek ki öyle bir şey yok
Hanginizin botu kuvvetliyse o alıyor
Teşekkür ederim cevabınız için.Evet forumdan öğrendim ama fotoğraf ekleyemiyorum.
muhabbetle alakası yokKonuda bot muhabbeti yapmayalım lütfen yasak ve konu bu sebeple kapanabilir, @Mehmet Yılmaz'In bizzat uyarısıdır.
Evet fark ettim ama buradan bilmeyen kişiler sorup tekrar konu başka yere gidebilir. Bu konuya ihtiyacımız var ve bu durumu hatırlatmakta fayda var.muhabbetle alakası yok
açıklık getirdim
Hocam hoşgeldiniz ben videosunu dahi çekersiniz diye düşünmüştümbeyler bu konuda ne oluyor ben ciddi bilmiyorum FP bir mevzu varsa kaçırmamam lazım
Amazonda mı çalışıyorsun hocam.Öyle olsaydı hepsini ben almıştım
Demek ki öyle bir şey yok
Hanginizin botu kuvvetliyse o alıyor
alıyım mısepette ek %10 indirimli : https://www.amazon.com.tr/MSI-TOMAHAWK-8400MHZ-10Gbs-WI-FI/dp/B0DPKVF29H
Valla ben kendi açımdan söyleyeyim konu hep üstteydi sürekli "bu ne lan böyle" diyordum hiç bakmıyordum önemsiz bir şeydir diye. Sonra olanlar oldu zaten.Hocam hoşgeldiniz ben videosunu dahi çekersiniz diye düşünmüştüm
Özellikle ilk iki gün anormal indirimler vardı cloud 3 wireless 2-2.5 kablolusu 1300, 2k monitörler ips 4-4.5-5 arasına satıldı msi asus vs stok sayıları iyiydi sayamayacağım kadar üst segment mouse yarı fiyatına satıldı. Rog ürünler hariç baya monitör alan arkadaşımız oldu 2k 144-165-180 hz 4.5-5k arasına pikselli yazan da oldu pikselli yazıp pikselsiz gelen de oldu. RX 9060XT 16 GB Pure 13k ya aldım ben hafif iz dışında (yazıyordu) hiçbir sorunu yok. RX 9070 pure olanlar oldu 24k ya
Şuan bu kadar anormal fiyatlar olmasa da iyi fiyatlar halen geliyor 5090 geldiği oluyor iphone 17 geliyor 57k ya yeni gibi ama anında gidiyor stoklar artık az yakalayamıyoruz
Alabilirsin bunda crimson desert veya cashback hediyesi de vardı sanırım.alıyım mı
Sessiz sessiz devam böyle Abdullah BeyAbicim ne sinsisiniz konudan benim bile haberim olmadan sessiz sesiz takılıyorsunuz![]()
tamam da depo ürünü cashback vs verirler mi yinede 10 bin 800 tl ye geliyoValla ben kendi açımdan söyleyeyim konu hep üstteydi sürekli "bu ne lan böyle" diyordum hiç bakmıyordum önemsiz bir şeydir diye. Sonra olanlar oldu zaten.
Post automatically merged:
Alabilirsin bunda crimson desert veya cashback hediyesi de vardı sanırım.
Onu ben de bilmiyorum, 50/50 diyelim.tamam da depo ürünü cashback vs verirler mi yinede 10 bin 800 tl ye geliyo
crimson desert veriyomuşta bitmiş key stoğu sitede 0 gözüküyoNext 2023 Full HD Uydu Alıcısı : Amazon.com.tr: Oyuncak
Next 2023 Full HD Uydu Alıcısı : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.euPost automatically merged:
Onu ben de bilmiyorum, 50/50 diyelim.