Arkadaşlar resident evil 4 12 dolar alınır mı?

Hikaye oyunu gidip çok kullanımlı hesab alıp zaten 5+ ay garanti veriyorlar alıp bitir 20tl zaten boşa para harcamayın hikayeli oyunlara online dışı oyunlar alınmaz çoklu alın kalan para ilede burger king yersiniz
ona para vereceğine direkt crack indirsin

Almak istiyordum 12 dolara düşmüş sizce daha düser mi?
Crack vb uğraşılmaz. Virüs yeme ihtimalin yükselir.
Bu tarz oyunları seviyorsan ileri de tekrar tekrar oynarım diyorsan al gitsin.

1 kez bitirdim mi bir daha zor diyorsan 2. Mesajdaki arkadaşın önerisini yapabilirsin. Paylaşımlı hesap alıp oyunu oynar bitirirsin.

Crack vb uğraşılmaz. Virüs yeme ihtimalin yükselir.
Bu tarz oyunları seviyorsan ileri de tekrar tekrar oynarım diyorsan al gitsin.

1 kez bitirdim mi bir daha zor diyorsan 2. Mesajdaki arkadaşın önerisini yapabilirsin. Paylaşımlı hesap alıp oyunu oynar bitirirsin.
crack i nerden indirdiğini biliyorsan virüs yemezsin

Milyon dolarlık şirketlerin avukatı
Forum çökmüş geri almışlar sanırım.

Alakası yok kardeşim. Diyelim ki sen yönlendirdin adam crackli oyun indirdi. Virüsü kaptı ama bilmiyor. Kredi kartı ile de alışveriş yaptı. Ertesi gün bir kalktı karttan çekim yapılmış. Şimdi sorumlu kim bu durumda?

Crackli oyun öneren sen hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam edeceksin. Olan ise hacklenen arkadaşa olacak. Durduk yerde kredi kartı borçu olacak. PC sine format atacak ama virüs gitti mi gitmedi mi halen içinde şüphe.

Diğer türlü 20 tl lik ortak hesap alacak oyunu oynayıp hesabı çöpe atacak. Yada indirime girince satın alacak.

alınır indirimde 800tl almıştım iyi düşmüş

Nereden baksan 10 yıldır torrent kullanırım şu zamana kadar bir sorun yaşamadım ama senin yaşamayacağın anlamına gelmez ama ben olsam hikayeli oyuna eğer ki pahalı bir fiyatsa para vermem crack indiririm. Online oyun harici para vermek mantıksız geliyor bir nevi bana göre.

Forum çökmüş geri almışlar sanırım.

Alakası yok kardeşim. Diyelim ki sen yönlendirdin adam crackli oyun indirdi. Virüsü kaptı ama bilmiyor. Kredi kartı ile de alışveriş yaptı. Ertesi gün bir kalktı karttan çekim yapılmış. Şimdi sorumlu kim bu durumda?

Crackli oyun öneren sen hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam edeceksin. Olan ise hacklenen arkadaşa olacak. Durduk yerde kredi kartı borçu olacak. PC sine format atacak ama virüs gitti mi gitmedi mi halen içinde şüphe.

Diğer türlü 20 tl lik ortak hesap alacak oyunu oynayıp hesabı çöpe atacak. Yada indirime girince satın alacak.
Senin bu dediğin kardeşimi bakkala gönderdim bakkala giderken araba çarptı suçlu ben oldum demek gibi bir şey nereden indirecegini bilirsen hiç bir şey olmaz belirli bir zeka seviyesinin üstünde herkes de bunu başarabilir kusura bakma

Senin bu dediğin kardeşimi bakkala gönderdim bakkala giderken araba çarptı suçlu ben oldum demek gibi bir şey nereden indirecegini bilirsen hiç bir şey olmaz belirli bir zeka seviyesinin üstünde herkes de bunu başarabilir kusura bakma
Alakası yok kardeşim ama isteyen istediği yerden indirsin :). Ben sadece warez işleri sevmiyorum.

Bir müşterim benden ofis programı istedi :). Link attım. İyilik yapacağız güya. Linkte dediğin gibi indirme linki var video var vb. Adama da anlattım video da attım . Adam 2 gün sonra yazdı. Attığın linkten pc me virüs bulaştı. Kartlarımdan para çekmeye çalıştılar dedi. 🤣 baktım beni suçluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,495
Üyeler
190,923
Son üye
Nurunalenur
Geri