Hikaye oyunu gidip çok kullanımlı hesab alıp zaten 5+ ay garanti veriyorlar alıp bitir 20tl zaten boşa para harcamayın hikayeli oyunlara online dışı oyunlar alınmaz çoklu alın kalan para ilede burger king yersinizAlmak istiyordum 12 dolara düşmüş sizce daha düser mi?
daha fazla düşmezAlmak istiyordum 12 dolara düşmüş sizce daha düser mi?
ona para vereceğine direkt crack indirsinHikaye oyunu gidip çok kullanımlı hesab alıp zaten 5+ ay garanti veriyorlar alıp bitir 20tl zaten boşa para harcamayın hikayeli oyunlara online dışı oyunlar alınmaz çoklu alın kalan para ilede burger king yersiniz
Crack vb uğraşılmaz. Virüs yeme ihtimalin yükselir.Almak istiyordum 12 dolara düşmüş sizce daha düser mi?
crack i nerden indirdiğini biliyorsan virüs yemezsinCrack vb uğraşılmaz. Virüs yeme ihtimalin yükselir.
Bu tarz oyunları seviyorsan ileri de tekrar tekrar oynarım diyorsan al gitsin.
1 kez bitirdim mi bir daha zor diyorsan 2. Mesajdaki arkadaşın önerisini yapabilirsin. Paylaşımlı hesap alıp oyunu oynar bitirirsin.
Değerli kardeşim insanları illegal şeylere yönlendirmeyin lütfen.crack i nerden indirdiğini biliyorsan virüs yemezsin
Milyon dolarlık şirketlerin avukatıDeğerli kardeşim insanları illegal şeylere yönlendirmeyin lütfen.
Forum çökmüş geri almışlar sanırım.Milyon dolarlık şirketlerin avukatı
Senin bu dediğin kardeşimi bakkala gönderdim bakkala giderken araba çarptı suçlu ben oldum demek gibi bir şey nereden indirecegini bilirsen hiç bir şey olmaz belirli bir zeka seviyesinin üstünde herkes de bunu başarabilir kusura bakmaForum çökmüş geri almışlar sanırım.
Alakası yok kardeşim. Diyelim ki sen yönlendirdin adam crackli oyun indirdi. Virüsü kaptı ama bilmiyor. Kredi kartı ile de alışveriş yaptı. Ertesi gün bir kalktı karttan çekim yapılmış. Şimdi sorumlu kim bu durumda?
Crackli oyun öneren sen hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam edeceksin. Olan ise hacklenen arkadaşa olacak. Durduk yerde kredi kartı borçu olacak. PC sine format atacak ama virüs gitti mi gitmedi mi halen içinde şüphe.
Diğer türlü 20 tl lik ortak hesap alacak oyunu oynayıp hesabı çöpe atacak. Yada indirime girince satın alacak.
Alakası yok kardeşim ama isteyen istediği yerden indirsinSenin bu dediğin kardeşimi bakkala gönderdim bakkala giderken araba çarptı suçlu ben oldum demek gibi bir şey nereden indirecegini bilirsen hiç bir şey olmaz belirli bir zeka seviyesinin üstünde herkes de bunu başarabilir kusura bakma