bumu yoksa asus aura 1000w mı tierde daha önde ?
Aura A- denmişi tier listtebumu yoksa asus aura 1000w mı tierde daha önde ?
Buna cevabı olan yok mu?Bunda coil whine kronik mi? Çok ihtiyacım yok 1250W a ama fiyat çok iyi gibi geldi. 850w bile 6k istiyorlar.
GL serisinden hem A750GL hem de A850GL olanı kullandım. Teknik olarak bir sorun yaşamadım her ikisinde de . Cw ye denk gelmedim. Ama kasa, masanın üstünde ve yakınsa fan sesi rahatsiz ediyor.Buna cevabı olan yok mu
GS serisi daha üst segment hocam.1250w'a ihtiyacım yok, onun yerine bu alınır mı? https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-a1000gs-pcie5-1000w-80-gold-power-supply-pm-HBC000091DB7D
Kısaca belirtmek gerekirse; MEG > MPG > MAGGS serisi daha üst segment hocam.
Yorumlarında çok fazla CW şikayeti yoksa yani kronik CW sorunu yoksa bile tamamen şans işi maalesef.Buna cevabı olan yok mu?
Misal ben MSI MPG A1000G aldım ama CW çıktı, iade ettim. Ancak yorumlarında CW sorununa dair pek bir şeye rastlamamıştım. Üstelik A tier idi global listte.Bunda coil whine kronik mi? Çok ihtiyacım yok 1250W a ama fiyat çok iyi gibi geldi. 850w bile 6k istiyorlar.
Aura yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi daha önde A- global tier listte. Nebi Akgün Tier List'e göre A Tier Aura.bumu yoksa asus aura 1000w mı tierde daha önde ?