rival 3 wireless gen 2 beyaz var şuandasteelseries mouselarda depoya ürün düşüyormu. şu ana kadar görmedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aynı mousenin kablolu ve beyazı da warehousede stokta
rival 3 wireless gen 2 beyaz var şuandasteelseries mouselarda depoya ürün düşüyormu. şu ana kadar görmedim
Ben ölü pikselli başka bir monitör aldım gelen monitörde ölü piksel öıkmadı testlerde göremedim kullanıyorum 4-5 aydırGIGABYTE M27UP 27" IPS Gaming Monitör, 4K UHD 160Hz, 1080p 320Hz Dual Mode, 1ms GTG, Non-Glare, HDMI 2.1 & DisplayPort 1.4 (DSC) & USB-C, DisplayHDR 400, G-Sync, Dahili Hoparlör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE M27UP 27" IPS Gaming Monitör, 4K UHD 160Hz, 1080p 320Hz Dual Mode, 1ms GTG, Non-Glare, HDMI 2.1 & DisplayPort 1.4 (DSC) & USB-C, DisplayHDR 400, G-Sync, Dahili Hoparlör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ölü piksel var ona göre
%20 olsa tadindan yenmezdikulaklık arayanlar vardı
Razer Kraken V4 - Kablosuz Oyun Kulaklığı (3 Modlu Bağlantı, TriForce 40mm Sürücüler, 9 Bölgeli RGB Kulaklık Aydınlatması, Mix & Volume ayarları, THX Spatial Audio) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer Kraken V4 - Kablosuz Oyun Kulaklığı (3 Modlu Bağlantı, TriForce 40mm Sürücüler, 9 Bölgeli RGB Kulaklık Aydınlatması, Mix & Volume ayarları, THX Spatial Audio) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
%20 sadece kablolarda falan var şuan ya da bitirdiler olanları.%20 olsa tadindan yenmezdi
Vaktinizi riske atmış olursunuz sadeceMonitör ikinci el riskli gibi geliyor ölü piksellidir kesin gibi geliyor