🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Telefon denk gelirse etiketler misiniz

Dün S25 Edge aldım 512GB 39500TL, şüpheli işlem deyip iptal ettiler
geçen hafta A520 anakart aldım parayı çektiler, 3-4 gün sonra ödeme yöntemi hatalı deyip iptal ettiler
3 gün önce de Logitech M720 mouse aldım, TP link wifi dağıtıcı göndermişler iade edeceğim yarın

İptal ettikleri ürünlerin telafisini de yapmıyorlar, müşteri hizmetleri laf geveleyip duruyor

Kısacası bu depo işinden bir halt olmaz gibi geliyor, süreci düzgün yönetemiyorlar gibi geldi. Alıp da sorunsuz gelenler hayrını görsün

Samsung 2.nesil projeksiyon cihazi ara ara dusuyor ama alinir mi? Yoksa baska bir model mi onerirsiniz

Samsung 2.nesil projeksiyon cihazi ara ara dusuyor ama alinir mi? Yoksa baska bir model mi onerirsiniz
Güzel bence ama projeksiyondan zevk almak istiyorsanız bi 4k vs bakın derim boyuta oranla 1080 tat vermiyor bana. Duvara açıya göre şekil aldoysa bide 720p ye dönüyor.

İhtiyacı olan için güzel fiyat:

geçenlerde arkadaş bir şapka aldı markali yeni gibi yaziyordu bir geldi ürün heleeee iade eden adam kullanmış rengini soldurmuş içinden geçmiş iade etmiş dikkat edin alırken :kekw:

geçenlerde arkadaş bir şapka aldı markali yeni gibi yaziyordu bir geldi ürün heleeee iade eden adam kullanmış rengini soldurmuş içinden geçmiş iade etmiş dikkat edin alırken :kekw:
Ya yeni halinin de rengi soluksa zaten? :kappa:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,185
Üyeler
190,871
Son üye
Yakışıklı Kratos
Geri