Alakası yok bence maliyeti 3tl yok adam o ürünleri koyunca maliyet taş çatlasın 5tl olacakbu direk ülke ekonomisiyle alakalı adam aynı oranları koysa daha pahalı olacak sonra rakipleri vs geçicek
oda varAlakası yok bence maliyeti 3tl yok adam o ürünleri koyunca maliyet taş çatlasın 5tl olacak
Post automatically merged:
Devlet el atsa kılını kıpırdatamazlar ama malum herkes kendi bildiğini okuyor bu gidişle %1 bile olmaz
Ya da adam gibi iki Türk düşmanı kabileden de uzak durursun, nasıl fikir? Renk renk menk yok diyip takım tutar gibi siyaset yapıyorsunuz bi de biri öğretmenmiş yazık çocuklara ya.Bırak aga bunların kendisine saygısı yokki Filistin için boykot yapsın. Avrupada aynı ürünü %20 süt koyarak satan firma bize gelince %0.0004 bilmem kaç süt koyuyor ama hiç demiyorlar neden böyle kalitesiz dondurma yerine aromalı buz satıyorsunuz. Aromalı buzun tadını çıkarsın andavallar. Hadi Filistin meselesi geçtim İsrailin bizim ülkemizde gözü yok mu düşman değiller mi bize. Olay sadece Filistinden de ibaret değil ki
O öğrencilerin kafasını nasıl yontursan öylei olur. Sen o çocuklara Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığını, merhametin vatana ihanet olduğunu öğret yeter. Evcilik oynayacak yer değil burası. Hepsi zamanında yapmadığını bırakmamış, kafana göre birilerini affedemezsin sen. Biz Türkler ne hoşgörülüyüz ya, büyüklük bizde kalsın. Arkadaş sanarsın israilin bebeleri anasından çıkınca netanyahuya oy atmış ya. Çocuk olmayan yer mi var pembe dünyandan çık artık ya. İsrail vurulunca kahkaha atarak izlediğini biliyorum. İtin dölü büyüyünce it olacak. Senin kendi inançlarını itle arkadaş olmaya itiyor diye sen kimseye burda fikirlerini dikte edemezsin. Sen okulda çocukların kafasını sulandiracagina 20 yıldan önceden bizi bu yola sokacakları belli olan insanlara karşı uyar bu çocukları. Türk insanının farz olan görevi budur senin tayfa genelde bayılır ama.Gerçi benim ilkokul ogrencilerim bile bunu anlıyor. Surdaki adamlara anlatamiyoruz. Sanırım kalpleri kirden kapkara kesilmiş.
Boykot![]()
kupon yok direk otomatik uyguluyor uygulamada direk girince görürsünüz
![]()