01 King Arthur
80+
- Reaksiyon skoru
- 163
O kampanya bende yok yeni mi uye oldunuz ?beyler benim axess chippara kampanyası için 3 kere 3500 tl alışveriş yapmam lazım bu ürünleri alsam elden çıkarmam kolay olur mu
O kampanya bende yok yeni mi uye oldunuz ?beyler benim axess chippara kampanyası için 3 kere 3500 tl alışveriş yapmam lazım bu ürünleri alsam elden çıkarmam kolay olur mu
asıl botçu tayfayla savaş var burdaBotçu tayfadan kalırsa alacaz bir şeyler işte… keşke konu kapansa…
evetO kampanya bende yok yeni mi uye oldunuz ?
Bu iptal edildi mi hocam?Olmadı da takribi 2-3 saat içinde iptal gelir.
Sıfıri zaten 500 TL farkla var ben bişey mi kaciriyorum ?Philips HomeRun 2000 Robot Süpürge ve Paspas - 6000 PA emiş Gücü, Halı Modu, LDS Radar, HomeRun Uygulaması, Koyu Mavi (XU2000/15) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
Philips HomeRun 2000 Robot Süpürge ve Paspas - 6000 PA emiş Gücü, Halı Modu, LDS Radar, HomeRun Uygulaması, Koyu Mavi (XU2000/15) : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşamwww.amazon.com.tr
Ödeme aşamasında %20 indirim var hocam.Sıfıri zaten 500 TL farkla var ben bişey mi kaciriyorum ?
tam tersine botçular ve yamyam olan (adam gibi adam olanlara değil lafım) al satçılar bu konunun açılmamasını istediBotçu tayfadan kalırsa alacaz bir şeyler işte… keşke konu kapansa…
Fena linç yerim ben aldıklarımı atsam
Atsana kankaFena linç yerim ben aldıklarımı atsam![]()