🔥İndirim HEPSİBURADA MSİ TOPLU ANAKART İNDİRİMLERİ

Hocam arkadaşa beyaz istedi. Beyaz attım. 2.yi yoksa bende biliyom anakart önermeyi :). Gözümden kaçmış. İnsan değil miyiz. Amd sandım inteli. Tövbe estağfirullah.
Tek işiniz hocam birisi yanlışlıkla mı dikkatsizlikle mi bilgisizlikle mi önermiş diye bakmadan haha bunu mu öneriyon la tarzı laflar. Kardeşim bu intel çöp kart diyemiyon mu.
Post automatically merged:

Hocam anakart iyi. İndirim süper. 7800x3d ile sıkıntı çıkarmaz. Ancak kasanız ile ilgili sorun çıkarır mı bilemem. Bilmeden atmayayım yine arkadaş gelip. Ne sallıyon la deyip gülücük atmasın.

He indirdim de daha iyisi bulunur mu, heralde bulunur. Ben attığınızı değerlendirdim. :)
Arama motorundan Am5 diye tiklersen kral lga1851 çıkmaz önüne

Matx ve atx olarak beyaz olarak alınabilecekler bunlar

Project zero aslında indirimde kasan arkadan bağlantı destekliyorsa onuda alabilirsin
Project zero güzel ama eskidi almışken güncel birkart almak daha iyi diye düşünüyorum

Kasamla ilgili değil 7800x3d ile sorun çıkarır mı demek istedim.
7800x3d ile ilgili sorun çıkarmaz matx olarak güzel anakart ama 8 faz yine ileride up felan yapacaksan üzebilir haberin olsun

Project zero güzel ama eskidi almışken güncel birkart almak daha iyi diye düşünüyorum
B650-b850 tek farkı g5 zorunlu oluyor m2 veya ekran kartı pcie sayısına bağlı olarak ikisi birden bir fark olmaz g5 m2 veya gpu gelicek onunda fps inizde artışı yok

7800x3d ile ilgili sorun çıkarmaz matx olarak güzel anakart ama 8 faz yine ileride up felan yapacaksan üzebilir haberin olsun
MSI anakartlar 7800x3d ile kullanırken ram profillerinde sorun çıkarıyor o.c yapmaya gelmiyor yapıyorsan da çok detaylı bilgiye sahip olman lazım. Ram seçerler. Alacak arkadaşların bilgisine farklı forumlarda bunlar ile ilgili bir çok açılmış konu sorun var. Ben MSI b650 m gaming plus kullanıyorum 7800x3d ile. Bu saydığım sebeplerden dolayı anakartimi değiştim. Almayin diye demiyorum belki sorun benim özelimde ancak almadan önce iyice araştırın.

Link çalışmıyor
Nası ya ben 10 kere girdim çıktım linke.

Benim en sevdiğim anakart bu işte inanılmaz seviyom. Aorus elite beyaz wifi6e

Neyse hacılar ben yatıyorum. Allaha emanet. Hayırlı geceler.

MSI anakartlar 7800x3d ile kullanırken ram profillerinde sorun çıkarıyor o.c yapmaya gelmiyor yapıyorsan da çok detaylı bilgiye sahip olman lazım. Ram seçerler. Alacak arkadaşların bilgisine farklı forumlarda bunlar ile ilgili bir çok açılmış konu sorun var. Ben MSI b650 m gaming plus kullanıyorum 7800x3d ile. Bu saydığım sebeplerden dolayı anakartimi değiştim. Almayin diye demiyorum belki sorun benim özelimde ancak almadan önce iyice araştırın.
ilk defa sizden duydum ki 7800x3d işlemciler 2x dual channelden bile fazla etkilenmiyor Expodan çok etkileniyorlar mı emin değilim

Kendi anakartımı ararken önceki serilerde upgrade konusunda sıkıntı yaşadım genel olarak her sene 1-2 senede bir pc up yapan birşeyler ekleyen birisiyim takıntılıydım bu konuda gidip en iyisini aldım

Nası ya ben 10 kere girdim çıktım linke.

Benim en sevdiğim anakart bu işte inanılmaz seviyom. Aorus elite beyaz wifi6e

Neyse hacılar ben yatıyorum. Allaha emanet. Hayırlı geceler.
İyi geceler

ilk defa sizden duydum ki 7800x3d işlemciler 2x dual channelden bile fazla etkilenmiyor Expodan çok etkileniyorlar mı emin değilim

Kendi anakartımı ararken önceki serilerde upgrade konusunda sıkıntı yaşadım genel olarak her sene 1-2 senede bir pc up yapan birşeyler ekleyen birisiyim takıntılıydım bu konuda gidip en iyisini aldım

İyi geceler
Hocam ben kendi adıma sorun yaşadım. 7800x3d sen önce 7600 vardı hiç sorun yaşamadım. 78003d de yaşadığım sorunu çözmek isteyince bu konuyla alakalı açılmış bir sürü sorun gördüm. Kimseye almayın demem ama almadan önce sahip olduğu işlemciye ve reme göre araştırma yapsınlar

Asus tuf içlerinde en iyisi ama bir türlü fiyatı düşmüyor
Tr de asusa hiç ciddi indirim geldiğini gördün mü adamlar kelepir satıyor

Hocam ben kendi adıma sorun yaşadım. 7800x3d sen önce 7600 vardı hiç sorun yaşamadım. 78003d de yaşadığım sorunu çözmek isteyince bu konuyla alakalı açılmış bir sürü sorun gördüm. Kimseye almayın demem ama almadan önce sahip olduğu işlemciye ve reme göre araştırma yapsınlar
Geçmiş olsun kral iade süreci vs oldu mu anakartta nasıl hallettin mevzuyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri