MSI Pro B650-A Ddr5 Tomahawk Kalitesinde Beleş Fiyata Bence 6927tl 5 taksit

6 bin tl ye gigabyte b650 eagle almıştım onu iade edip bunu almak dahamı mantıklı olur?
aralarında ultra fark yok ama ben iade eder alırdım bende

Colorful Battle-AX B650M-Plus WiFi V15 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart bunu almıştım iade edip msi aldım

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2.elde 4K ya B760-P DDR4 II yanına da yine 2.elden 8K ya 14600KF aldım DDR4 den devam. Bu ram krizi devam ettiği müddetçe anakart piyasası da işlemci piyasası da yükselmez, satamıyorlar çünkü.
kanka cs2 de kaç fps alıyorsun

kanka ekrankartın 9070 ve üstü ve 5070 ve üstüyse gigayte msiın pcie slotu gen 4 ben o kadar para verip takamam max ilerde 7800x3d takarım cs2 oynuyorum ondan msi aldım aradakil fiyat farkını düşünerek
9070 i 5070 i falan boş ver isterse 5090 ın olsun yine PCI 4.0 fark etmiyor hatta bırak onu 3.0 ın bile farkı yok. Şuan ki teknolojide GPU lar daha 3.0 ın limitlerini göremiyor, PCI 5.0 peşinde koşmak saçmalıktan başka bir şey değil.

arkadaşlar linki koyuyorum troy karta kupon var 5 taksitle alına bilir ortalama fiyatı 9k civarı
Bunu almak yerine
Bu daha iyi değil mi

Ramler bu fiyatlarda olduğu sürece daha çook böyle fiyat kırarlar. Millet ram fiyatlarını gördükçe DDR4 den devam ediyor.
Anakart anlamında bence güzel fiyatlar gördük. Aralıktaki kaos ortamında herkesin korku pompaladığı süreçte Vatandan bir sistem satın aldım ve bazı parçaları kendime göre revize ediyorum. Ocak Şubat civarında aldığım anakart, kasa vs ne varsa şuan daha ucuz gerçekten. Bir de sözde ben de kampanyadan indirimden kupondan vs yararlanarak aldım. Nasıl bir kâr marjıyla satıyorlarsa fiyat kıra kıra bir hal oldular. Tüketiciye yarıyor bu durum tabi. Biraz canımı sıktı açıkcası böyle olacağını bilsem özellikle anakart ve kasa için beklerdim... Anakart anlamında belki dediğin gibi satış rakamlarını yakalayamama durumu vardır da, bazı bileşenler de aynı durumda. Bir süre araştırdım ve şuanki düşen fiyatlara hiç düşmeyen kasa vs mevcut. İlginç bir piyasa var, direkt olarak isim beyan etmeyeceğim ama özellikle bazı teknoloji firmaları...

Ha bir de çok merakınız yoksa beyaz sistem toplamaya uğraşmayın gerçekten. Hem ürün skalası dar hem de herkes kafasına göre fiyat takılıyor. Misal aynı ürünün siyahı 3k ise beyazı 5k... Bu nasıl bir mantık açıkçası bilemiyorum ama. Uğraşmaya değer mi şüpheli gerçekten.

Anakart anlamında bence güzel fiyatlar gördük. Aralıktaki kaos ortamında herkesin korku pompaladığı süreçte Vatandan bir sistem satın aldım ve bazı parçaları kendime göre revize ediyorum. Ocak Şubat civarında aldığım anakart, kasa vs ne varsa şuan daha ucuz gerçekten. Bir de sözde ben de kampanyadan indirimden kupondan vs yararlanarak aldım. Nasıl bir kâr marjıyla satıyorlarsa fiyat kıra kıra bir hal oldular. Tüketiciye yarıyor bu durum tabi. Biraz canımı sıktı açıkcası böyle olacağını bilsem özellikle anakart ve kasa için beklerdim... Anakart anlamında belki dediğin gibi satış rakamlarını yakalayamama durumu vardır da, bazı bileşenler de aynı durumda. Bir süre araştırdım ve şuanki düşen fiyatlara hiç düşmeyen kasa vs mevcut. İlginç bir piyasa var, direkt olarak isim beyan etmeyeceğim ama özellikle bazı teknoloji firmaları...

Ha bir de çok merakınız yoksa beyaz sistem toplamaya uğraşmayın gerçekten. Hem ürün skalası dar hem de herkes kafasına göre fiyat takılıyor. Misal aynı ürünün siyahı 3k ise beyazı 5k... Bu nasıl bir mantık açıkçası bilemiyorum ama. Uğraşmaya değer mi şüpheli gerçekten.
Hepsi birbirini tetikliyor hocam. İnsanlar upgrade e başladığı zaman hadi kasayı da değiştireyim, x3D işlemciye geçtik monitörü de değiştireyim, PSU da eskidi zaten yeni ekran kartı da alırız hazır indirime girmiş şu güç kaynağını da alayım derken bir çok bileşen alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,390
Üyeler
193,020
Son üye
dyanesa
Geri