lenovonun 320 hz monitörüne bak iyi monitör f/p açısından en iyisihocam lk defa alıcam sistemi yeni aldım 7500F RTX5060Tİ 16 GB Nasıl bir şey gider
www.n11.com
Aynı sistem bendede var 244F kullanıyorum memnunum 5k bütçeye güzel monitörhocam lk defa alıcam sistemi yeni aldım 7500F RTX5060Tİ 16 GB Nasıl bir şey gider
o sistemin hakkı 1440p hocam bence almasın 1080p ama kendisine sormak lazım.Aynı sistem bendede var 244F kullanıyorum memnunum 5k bütçeye güzel monitör
hocam hz çok etkiler mi csde valoranddaEn en en ufak kusurları bile göremeyecek birisi iseniz, ve 1k daha çıkabilirseniz size hikayeli oyunlarda şöleni yaşatacak o monitör https://www.akakce.com/monitor/en-u...-ms-2k-180-hz-oyuncu-u-fiyati,1417214354.html
bizzat deneyimledim siyahları manyak derecede güzel, hoparlörü de güzel fps oyunları içinde makul gayet bilmeyen arkadaşlar bu va panel kötüdür diye yorum yapmasın ıps aratmayacak seviyede, ben kıl kuyruk bir insan olduğum için iade etmiştim tabii.
Post automatically merged:
o sistemin hakkı 1440p hocam bence almasın 1080p ama kendisine sormak lazım.
HZ düşük olarak söylüyorsanız 180 200 üstü bana göre gereksiz. İnsan gözü bunları rahat algılayamaz zaten. Hele ki profesyonel oyuncu değilseniz.hocam hz çok etkiler mi csde valorandda
60 hz ile 200 arasında dağlar kadar fark vardır ama 210hz sana önerdiğim model 210hz ile 300 arasında dağları hissedebileceğini sanmıyorum. hayattaki tek amacın fps oyunu oynamaksa 1080p al. ha yoksa arada forza gta hikayeli oyunlar yani performans istemeyen gireceksen arada sırf 210hz diye ki 210hz gayet makul seviye, gidip 1080p alırsan sisteme yazık etmiş olursun.hocam hz çok etkiler mi csde valorandda
dediğim gibi 60 ile 200 farkı hissedilir ciddi seviyedeHZ düşük olarak söylüyorsanız 180 200 üstü bana göre gereksiz. İnsan gözü bunları rahat algılayamaz zaten. Hele ki profesyonel oyuncu değilseniz.
çok teşekkür ederim hocam bilgilerin için alıyorum önerdiğin monitörü çok fark olucak zannediyordum arada hz konusunda içimi rahatlattın60 hz ile 200 arasında dağlar kadar fark vardır ama 210hz sana önerdiğim model 210hz ile 300 arasında dağları hissedebileceğini sanmıyorum. hayattaki tek amacın fps oyunu oynamaksa 1080p al. ha yoksa arada forza gta hikayeli oyunlar yani performans istemeyen gireceksen arada sırf 210hz diye ki 210hz gayet makul seviye, gidip 1080p alırsan sisteme yazık etmiş olursun.
Post automatically merged:
dediğim gibi 60 ile 200 farkı hissedilir ciddi seviyede
ama 200 ile 300 arasında illaki farkına varsan bile o kadar hayvani derecede fark hissedemezsin.
Arkadaşlar selam
5-6 bin TL'ye alınabilicek oyuncu monitorü önerileriniz nelerdir yardımcı olabilirmisiniz
tşk