12.000 - 15.000 BTU Arası Klima Önerisi

Rarexk

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
35.000
Selamlar,

Oturma odam için klima bakıyorum. Servis geldi keşif yaptı, 12.000 – 15.000 BTU arası bir cihazın yeterli olacağını söyledi. Benim için en önemli kriterler servis kalitesi ve uğraştırmaması. Yani aldıktan sonra arıza, parça, servis vs. konularında üzmeyecek bir marka/model arıyorum.

Aradığım özellikleri net yazayım:
  • A++ inverter (enerji verimliliği)
  • Sessiz çalışma (dB seviyesi düşük olsun, ya da kabul edilebilir bir seviye)
  • Filtre kalitesi iyi
  • Servis ağı güçlü ve hızlı çözüm sunan marka

Kısacası “aldım, taktım, kafam rahat” tarzı bir klima arıyorum. Şu an piyasada çok fazla model var; uzun süre kullanıp memnun kalanlar özellikle yazarsa çok iyi olur. Kronik sorun yaşayan varsa onu da duymak isterim. Ayrıca konu hakkında çok bilgim olmadığı için her türlü yönlendirmeye açığım.

aura mükemmeldir o kadar memnunuz ki evde 3 tane var 2 tane 18 lik 1 tane 12 lik

ben bu arkadaşı takip ediyorum uzun bir süredir test falan yapıyor cihazları instagramda sorularada cevap veriyor.

hepsiburadada yüzde 10 var bugün klimalarda bende bir 9000binlik alıcam bakınıyorum.

ben bu arkadaşı takip ediyorum uzun bir süredir test falan yapıyor cihazları instagramda sorularada cevap veriyor.

hepsiburadada yüzde 10 var bugün klimalarda bende bir 9000binlik alıcam bakınıyorum.
bulamadım ben indirimli link var mı

Hocam gecen yaz sonu Tcl Voxin 12 Bt lik olandan almıştım, 21.800 e falan, özellikleri cok iyi idi, bi daha o fiyatlara inmedi maalesef sonrada stoklari bitti, Tcl klimaları takip edebilirsiniz, hem özellikli hemde indirme denk getirirseniz iyi fiyata alabilirsiniz ama uzun zamandır fiyatlar ne durumda stok var mi yok mu bilgim yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri