🔥İndirim CORSAIR 16GB Vengeance LPX 6000MHz CL36 9.999 TL

Ram ve ssd fiyatları çok düşecek diyorlardı, son durum ne acaba?

Bu ramler düşecek efsanesi gerçek mi oluyor yoksaa?

zaten bu civarlarda satılmıyor mu 22 aralıkta 10500e xpg 16gb almışım cl 30 6000mhz rgbli

Daha inecek. İnmeyecek diyen arkadaşlara aldanmayın. 2026 sonuna doğru daha da dip göreceğiz. Yahu şuan 10x fiyat farkı var. Hangi akla mantığa düşmeyecek diyorlar anlamıyorum. 24 GB rami 1400 TL'ye sattım daha kaç ay önce. Acelesi olmayan beklesim

Uzun süredir bu fiyatta ramler zaten 16 GB 10K

CMK16GX5M1E6000Z36 CMK5X16G1F60Z36A2 bunları dual olarak kullanabilir miyim? Expo'da sorun çıkar mı?

arkadaşlar bi kaç firma üst üste ramlerde ellerindeki eski stokla fiyat vuruyor. ram fiyatları bu yıl daha düşmez. yakaladığınızı alın. herkes bir furya kampanya fiyatlarını görünce aha düşüyor diyor. düşeceği falan yok. 10k iyi fiyat.

arkadaşlar bi kaç firma üst üste ramlerde ellerindeki eski stokla fiyat vuruyor. ram fiyatları bu yıl daha düşmez. yakaladığınızı alın. herkes bir furya kampanya fiyatlarını görünce aha düşüyor diyor. düşeceği falan yok. 10k iyi fiyat.
Hocam Çin’de belirgin düşüş var. Kendi üretimleri. Globalde talep azaldığı için Amerika’da da indirimler mevcuttu. Sizle aynı görüşle olmamakla birlikte düşeceğini düşünüyorum ama ne kadar düşer taban fiyatı ne olur onu bilmiyorum ama tekli 10 k değil o taban fiyat bence

Hocam Çin’de belirgin düşüş var. Kendi üretimleri. Globalde talep azaldığı için Amerika’da da indirimler mevcuttu. Sizle aynı görüşle olmamakla birlikte düşeceğini düşünüyorum ama ne kadar düşer taban fiyatı ne olur onu bilmiyorum ama tekli 10 k değil o taban fiyat bence
hocam düşmez veya düşmeyecek demiyorum. ama şu an firmaların + distribütörlerin elinde binlerce yüksek maliyetli ram var. bir gün düşecekse eğer bu kadar kısa sürede olmayacaktır. en az seneye olur diye tahmin ediyorum.

Geri