kyemre058
80+
- Reaksiyon skoru
- 36
Parafa 6 axess karta 5 taksit mevcut değerlendirilebilir. https://www.itopya.com/corsair-16gb...ddr5-siyah-expo-kutusuz-single-kit-ram_u31318
Globalde düşşe bile ani bir kur yükselmesiyle bu fiyatları birdaha göremeyebilirsin kanka. Çok ihtiyaç varsa alınabilir.Ram ve ssd fiyatları çok düşecek diyorlardı, son durum ne acaba?
16gb ram ile idare ediyorum da SSD'ye ihtiyacım var, indirim kovalıyorum.İndirim değil bindirim bu.
Hocam Çin’de belirgin düşüş var. Kendi üretimleri. Globalde talep azaldığı için Amerika’da da indirimler mevcuttu. Sizle aynı görüşle olmamakla birlikte düşeceğini düşünüyorum ama ne kadar düşer taban fiyatı ne olur onu bilmiyorum ama tekli 10 k değil o taban fiyat bencearkadaşlar bi kaç firma üst üste ramlerde ellerindeki eski stokla fiyat vuruyor. ram fiyatları bu yıl daha düşmez. yakaladığınızı alın. herkes bir furya kampanya fiyatlarını görünce aha düşüyor diyor. düşeceği falan yok. 10k iyi fiyat.
hocam düşmez veya düşmeyecek demiyorum. ama şu an firmaların + distribütörlerin elinde binlerce yüksek maliyetli ram var. bir gün düşecekse eğer bu kadar kısa sürede olmayacaktır. en az seneye olur diye tahmin ediyorum.Hocam Çin’de belirgin düşüş var. Kendi üretimleri. Globalde talep azaldığı için Amerika’da da indirimler mevcuttu. Sizle aynı görüşle olmamakla birlikte düşeceğini düşünüyorum ama ne kadar düşer taban fiyatı ne olur onu bilmiyorum ama tekli 10 k değil o taban fiyat bence