🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

o kadar cok övdünüz ki 1 tane de ben çektim 4 farklı kulaklık var bu 5 oldu xD

kulaklık amfiniz yoksa bosuna almayın yada cok bir şey beklemeyin laptop masaüstü onboard ses kartları telefon ipod vs ile bu kulaklıgı besleyemezsiniz o güclü vadettiği sesi alamazsınız ama kulaklık amfisi ile efsane oluyor.

iptal ettim valla ihtiyacım olmadığı için fuzili harcama yapmaya gerek yok ama ihtiyacı olan kaçırmasın

Oğlum nostaljik teknolojik araçlara çok meraklı. Evde eski bir kulaküstü kablolu kulaklık vardı. Onun yerine aldım, bence çok sevinecek. Konu sahibine teşekkürler.

kulaklık amfiniz yoksa bosuna almayın yada cok bir şey beklemeyin laptop masaüstü onboard ses kartları telefon ipod vs ile bu kulaklıgı besleyemezsiniz o güclü vadettiği sesi alamazsınız ama kulaklık amfisi ile efsane oluyor.
32 ohm hocam z270 anakartta bile 32 ohmdan fazla destek var

Ben bu ürünün orijinal creative olduğunu düşünmüyorum. Satıcının dükkanı Çin malı ürünlerle dolu

Kesinlikle alın çocuklar eskiden kulak içi samsung kulaklık kullanıyordu şimdi neredeyse heryerde bu kulaklığı kullanıyor lar rahat olması sesin yüksek ve net olması tercih sebeb leri O kadar para verdim samsung lara duruyor pc de kullanıyorlar şarj biterse kurtarıcı

o kadar cok övdünüz ki 1 tane de ben çektim 4 farklı kulaklık var bu 5 oldu xD
bende o kadar övdüler diye dayanamadım 2 tane çektim 4 kulaklığım oldu kulak üstü 539 a geldi 1tl lik trendyol plusla beraber

32 ohm hocam z270 anakartta bile 32 ohmdan fazla destek var
anakart sesi en kaliteli anakartlarda bile pek iyi olmuyor hocam ama bu kulaklığı sürmekte sıkıntı yaşamazsın muhtemelen. ben moondrop echo-a ile bile hd650 takıp müzik dinleyebilmiştim. tabi en yüksek sese alıp dinlemiştim :D

Piyasada bu ürüne uyumlu kumaş Ped bulmak mümkün mü acaba? Yurtdışında satılıyor fakat malum Türkiye şartları el vermiyor. :peeposad:

Geri