Yaşadık çünkü hocam o dönemleriyav nerden aklına geliyo bunlar bi an oturup hayalini filan kuruyorum dassda![]()
32 ohm hocam z270 anakartta bile 32 ohmdan fazla destek varkulaklık amfiniz yoksa bosuna almayın yada cok bir şey beklemeyin laptop masaüstü onboard ses kartları telefon ipod vs ile bu kulaklıgı besleyemezsiniz o güclü vadettiği sesi alamazsınız ama kulaklık amfisi ile efsane oluyor.
bence orjın cunku ucuz yanı cın malları satıcısı olan bırının satması normalBen bu ürünün orijinal creative olduğunu düşünmüyorum. Satıcının dükkanı Çin malı ürünlerle dolu
bende o kadar övdüler diye dayanamadım 2 tane çektim 4 kulaklığım oldu kulak üstü 539 a geldi 1tl lik trendyol plusla berabero kadar cok övdünüz ki 1 tane de ben çektim 4 farklı kulaklık var bu 5 oldu xD
anakart sesi en kaliteli anakartlarda bile pek iyi olmuyor hocam ama bu kulaklığı sürmekte sıkıntı yaşamazsın muhtemelen. ben moondrop echo-a ile bile hd650 takıp müzik dinleyebilmiştim. tabi en yüksek sese alıp dinlemiştim32 ohm hocam z270 anakartta bile 32 ohmdan fazla destek var