Türkiye üzerindeki en büyük tehdit

Öncelikle talep de var ihtiyaç da var, tabi bunların yanında ucuza internet erişimine de ihtiyaç var ama bunun 5G ile hiç alakası yok.

Amerika çinin ekipmanlarını yasaklıyor çünkü çinin bunlarla casusluk yapabileceğini biliyor. Nereden mi biliyor çünkü kendisi yıllardır bizzat yapıyor ve çinin de bu işe gireceğinden korkuyor ve bu korkusunda haklı da. Bunun da 5G ile doğrudan alakası yok sadece 5G ile birlikte altyapı baştan kurulacağı için Amerika bu yeni altyapıda Çin ekipmanlarını ülkesine sokmak istemedi.

Son olarak 5G zararlı ama bu bunu sanki 4G veya 3G veya kablosuz kullanılan diğer tüm teknolojiler çok normal de sadece 5G insanlara o etkileri yapabilir gibi algılamak mantıklı değil.
Diğer tüm teknolojiler çok normal sadece 5G insanlara o etkileri yapabilir gibi bir iddiayı paragrafın neresinden çıkardınız bilmiyorum fakat 5G (100 GHz max) 4.5G'ye (2.7GHz max) kıyasla 37 katı. Bu frekansta küçük enerji artışları bile katlanarak devasa etkilere yol açabilir. W/m^2 olarak çok daha yoğun dolayısıyla ısınma etkisi. Vücudumuzun tamamına yakınının sudan ibaret olduğunu hatırlatırım.
Bahsettiğim çalışmalara göz atarsanız "Oksidatif stres, kanser, beyin tümörü, erkek ve dişi üreme sağlığında ciddi ve net olumsuz etkiler, beyin sisi" ortaya konmuş.
Reisimizin de göğsüne taktığı 2030 hedefleri broşundaki bir parça olması tesadüf veya gereksiz bir olay değil. TürkoğluTürkoperatör'ün bizim iyiliğimizi düşünerek getirmiş olması da komik olmayan bir espri sadece.
5G'nin menzili kısa olduğu için yüksek hız her yeri etkilemiyor, adım başı baz istasyonu varsa başka tabi. Talep ve ihtiyaç varsa -ki yok- bile bunu karşılamaları zaten mümkün değil. Stabil 4.5G bağlantısı 100-300 Mbps hız sağlıyor. Pardon da bu hız neyinize yetmiyor anlamadım. Tam olarak ne yapmak istediniz ve bu hız yeterli olmadı mobil verideyken ?

Diğer tüm teknolojiler çok normal sadece 5G insanlara o etkileri yapabilir gibi bir iddiayı paragrafın neresinden çıkardınız bilmiyorum fakat 5G (100 GHz max) 4.5G'ye (2.7GHz max) kıyasla 37 katı. Bu frekansta küçük enerji artışları bile katlanarak devasa etkilere yol açabilir. W/m^2 olarak çok daha yoğun dolayısıyla ısınma etkisi. Vücudumuzun tamamına yakınının sudan ibaret olduğunu hatırlatırım.
Bahsettiğim çalışmalara göz atarsanız "Oksidatif stres, kanser, beyin tümörü, erkek ve dişi üreme sağlığında ciddi ve net olumsuz etkiler, beyin sisi" ortaya konmuş.
Reisimizin de göğsüne taktığı 2030 hedefleri broşundaki bir parça olması tesadüf veya gereksiz bir olay değil. TürkoğluTürkoperatör'ün bizim iyiliğimizi düşünerek getirmiş olması da komik olmayan bir espri sadece.
5G'nin menzili kısa olduğu için yüksek hız her yeri etkilemiyor, adım başı baz istasyonu varsa başka tabi. Talep ve ihtiyaç varsa -ki yok- bile bunu karşılamaları zaten mümkün değil. Stabil 4.5G bağlantısı 100-300 Mbps hız sağlıyor. Pardon da bu hız neyinize yetmiyor anlamadım. Tam olarak ne yapmak istediniz ve bu hız yeterli olmadı mobil verideyken ?
5G de 100GHz kullandığımızı nereden çıkardınız tam olarak? 5G nin öncüsü ülkeler bile kullanmıyor o kadarını. Türkiye özelinde konuşursak 4.5G ihalesinde verilen en yüksek frekans 2400MHz idi geçen yıl yapılan 5G ihalesiyle de 3500MHz bandı ve 700MHz bandı verildi. Neredeyse herkesin evde kullandığı Wifi sinyali bile 5GHz yayın yaparken gereksiz abartılıyor bu konu.

Sonda yazdığın şeye gelirsek köyde veya küçük şehirde falan değilsen 4.5G nin artık internet trafiğini kaldıramadığı gerçeğini görürdün. Büyük havalimanlarını stadyumları falan geçtim biraz yoğunluk olan bir dönemde basit bir AVM ye gitsek orada bile internet çalışmama noktasına geliyor yoğunluktan. Aynı şekilde çok mobil internet kullanılan sokaklarda insanlar akşam vakti internete erişmekte güçlük çekiyor.

100 GHz kullanıyoruz demedim, 100 GHz max dedim. Yazdığımı okuyorsunuz ama kendi kafanızdakini anlıyorsunuz. 100 GHz'e izin vermesi demek devletin veya bu teknolojiye sızan kişinin sevmediği insanları nokta atışı hedef alarak istediği an yok edebilmesi demek. Dijital kimlik geliyor Türkiye'ye, sosyal kredi de kapıda çünkü hepsi 2030 hedeflerinde var. 2030 hedeflerini tek tek gerçekleştiriyoruz yani ilk 5 maddesini yapıp kalan 5 maddeyi yapmayacak halleri yok heralde ?
Reis-i Cumhur'un Paris İklim Anlaşmasında altına imzasını attığı maddelere bi bakın isterseniz.
"Open Skies" maddesi gereği Türkiye hava sahasında yabancı uçaklar özgürce uçabiliyor.
Chemtrails de ülkemizde uygulanıyor yani. Gökyüzüne bakarsanız birçok ilde görebilirsiniz. Sabah masmavi öğleye doğru jet izlerinin ardından sisli hava. Halsizlik, yorgunluk, zihin bulanıklığı. Ağır metal zehirlenmesi semptomları.
Baryum, alüminyum, stronsiyum gibi ağır metal zerreleri püskürtülüyor.
Neyse siz mutlu mutlu kullanın ne diyeyim. Aman videonuz takılmasın.

Son düzenleme:
Ben ortalam bir Türk vatandaşı olarak şuan 3g bile kullansam benim için hicbirsey değişmez. 5g nin 3gden farkı hız. Fahis fiyatlı tarifeme göre günlük 300 mb ortalama ile kullanmam lazım 1 ay idare etmek için. Zaten 2 sene öncesine kadar 3g kullanıyordum yeni geçtim. Şimdi bu müşterilerini önemseyen görünümündeki kan emicilerin 5g hobisi benim yararıma olmadığı apaçık belli.

Düşünce okuma gibi olay ne kadar komik seslense bile artık her düşündüğüm şeyin video içeriği olarak önüme çıkması gibi acı gerçek var.

Yada ben paranoyak oldum anlayamadım.

Türkiye'deki en büyük tehdit şu an için internet gibi görünüyor.

Konuya hızlı bir giriş yapmak istiyorum.
Basit gibi görünen ama halk sağlığı ve güvenliği açısından şu an Türkiye üzerindeki en ciddi tehdit 5G'dir.
Öncelikle 5G için can atan ve ülkeye fayda sağlayacağına inanan var mı bunu merak ediyorum.
Hiçbir talep ve ihtiyaç yok iken,
mevcut 4.5G sistemini bile rahat rahat uygun fiyatla kullanamıyor iken,

bizi çok seven ve düşünen bu TÜRK OĞLU TÜRK, VALLAHİ TÜRK, ADI BİLE TÜRK firmasının sessiz sedasız bir şekilde, alay edermişçesine ŞAK DİYE 5G kuleler dikmesi/modül takması olayını masum buluyor musunuz ?
2021 yılında Avrupa Parlamentosunda düzenlenen STOA panelinde 5G'nin sağlık üzerindeki etkileri yer almış. Buraya makale linki bırakmıyorum internetten kolayca bulabilirsiniz.
Oksidatif stres, kanser, beyin tümörü, erkek ve dişi üreme sağlığında ciddi ve net olumsuz etkiler, beyin sisi, düşünce okuma-yazma etkileri olaya dair az çok teknik bilgisi olan (ortaokul fen bilgisine sahip) her vatandaş tarafından rahatlıkla fark edilebilir.
WHO gibi bir kuruluşun finanse etmediği, bağımsız, çıkar çatışması bulunmayan çeşitli bilim insanlarının akademik yayınları da konu üzerinde mevcut. Ülkemizde yerli çalışmalar da var.
Ayrıca bu güçlü sinyal "airgap hack" yani kablosuz şekilde hacklemeye olanak sağlıyor. Herhangi bir elektronik cihaza bağlanıp dilediğini yapabilir.
Hatta bu sebepten dolayı ABD, İngiltere, Avustralya, Kanada, İsveç ve Vietnam gibi ülkeler güvenlik endişeleri (casusluk iddiaları) nedeniyle Huawei ve ZTE gibi Çinli firmaların 5G ekipmanlarını yasaklamış veya kısıtlamış.
Şimdi tekrar soruyorum, (taklitçi 5G, 4.75G her neyse) 5G olayını masum buluyor musunuz ?
Bir soru daha, ormanlık alanların, özellikle 5G sinyalleri fazlasıyla engellediği söylenen zeytin ağaçlarının apar topar maden sahası olarak belirlenmesi, son yıllarda sürekli yakılmaları, mahkeme kararına rağmen inatçı bir şekilde yok etme girişimleri sizce tesadüf mü ?

Sözü size bırakıyorum.
Türkiyenin tek ve temel sorunu liyakatsizlik diğer tüm sorunlar liyakatsizliğin sonucu.

Geri