Mr. Ahmet sez
80+
- Reaksiyon skoru
- 153
Arkadaşlar selamlar deepcool un dijital göstergeli ch510 kasası elimde mevcut aslında temperli camı kırılmasa yukarıdaki kasayı almayı düşünmüyordum fakat canıma tak etti gerçekten. Akvaryum kasa almak istiyorum daha önce bir camcıya gittim fakat milimetrik ölçüler yüzünden hava kaçırdı. Dahada uğraşmak istemedim kasa zaten ağır.
Kasa link :
Arkadaşlar ek olarak aşağıda verdiğim linkten kargonun bedava olması için termal macun aldım başka bir ürüne ek.
Termal macun link :
www.trendyol.com
beni 2-3 ay idare eder mi ?
Gamebooster tg4302 markalı termal macununu yaklaşık 5-6 ay oldu kullanıyorum sizce gelen ürünü kırıp çöpe mi atayım yoksa süreyim mi ?
Kasa link :
Arkadaşlar ek olarak aşağıda verdiğim linkten kargonun bedava olması için termal macun aldım başka bir ürüne ek.
Termal macun link :
Genel Markalar Ht-gy260 1 gr Yüksek Performanslı Termal Macun Gümüş Alaşım Thermal Grease 1.8w/m-k Işlemci Anakart - Fiyatı, Yorumları
Ht-gy260 1 gr Yüksek Performanslı Termal Macun Gümüş Alaşım Thermal Grease 1.8w/m-k Işlemci Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
beni 2-3 ay idare eder mi ?
Gamebooster tg4302 markalı termal macununu yaklaşık 5-6 ay oldu kullanıyorum sizce gelen ürünü kırıp çöpe mi atayım yoksa süreyim mi ?