Next Gaming Alpha Neon Nasıldır ?

Reaksiyon skoru
153
Arkadaşlar selamlar deepcool un dijital göstergeli ch510 kasası elimde mevcut aslında temperli camı kırılmasa yukarıdaki kasayı almayı düşünmüyordum fakat canıma tak etti gerçekten. Akvaryum kasa almak istiyorum daha önce bir camcıya gittim fakat milimetrik ölçüler yüzünden hava kaçırdı. Dahada uğraşmak istemedim kasa zaten ağır.
Kasa link :

Arkadaşlar ek olarak aşağıda verdiğim linkten kargonun bedava olması için termal macun aldım başka bir ürüne ek.
Termal macun link :

beni 2-3 ay idare eder mi ?
Gamebooster tg4302 markalı termal macununu yaklaşık 5-6 ay oldu kullanıyorum sizce gelen ürünü kırıp çöpe mi atayım yoksa süreyim mi ?

up up

Merhaba arkadaşım forumda denk gelince yazmak istedim, sormuş olduğun ürün bize aittir, satışını da biz yapıyoruz, kasa hakkında bilgi vereyim ATX formundadır, 7 adet fanla birlikte geliyor, altta 3 tanesi reversedir, 4 adeti düzdür, 360mm sıvı soğutma destekler, fanlar 3 pin ARGB 4 pin Pwm'dir, kasa içinde kontrolcü (kontrolcü ile anakart bağlantılarını yapmak için ARGB kablosu ile Pwm kablosu da mevcuttur) ve kumandası ile birlikte montaj vidaları vardır, bu kasadan çok sattık, hava akışı, soğutma durumu çok iyi fanlarımız sessiz çalışıyor, en yüksek hızda çok hafif bir ses çıkar ancak normaldir,
teknik özellikleri ise
Anakart: ATX / M-ATX / ITX
Ön Bağlantılar: 1 adet USB 3.0, 1 adet Type-C
Ekran Kartı Uzunluğu: Maksimum 400 mm
İşlemci Soğutucu Yüksekliği: Maksimum 175 mm
Kasa Boyutu: 420 × 285 × 400 mm
Koli Boyutu: 495 × 360 × 465 mm
Malzeme Kalınlığı: 0.7 mm + 0.85 mm
Malzeme: SPCC (Soğuk haddelenmiş çelik)
Genişleme Yuvası: 7 adet
Sıvı Soğutma Desteği: 240 mm / 360 mm
Kasa Fanı: Maksimum 10 adet 120 mm fan
Güç Kaynağı Tipi: ATX
bu şekildedir, ayrıca bir sorun olursa cevaplarım.

Geri