Demonofhell
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ssd ler ilk posttaki link de görünmüyor neden acaba bilen var mı
Başka hangilerinde indirim vardı hocamssd lerde güzel fiyat var arayan baksın hızlı gitti
Post automatically merged:
1 tb 3200 e geliyordu https://www.amazon.com.tr/dp/B0DW52LDPD?
Nasık yakalıyosunuz hocam bende ssd ler gözükmüyorduofff o ssd fiyatları ne ekmek bandık
Otomasyoncular bitiriyor bize ekmek banmak kalıyor yakalasak bile boşNasık yakalıyosunuz hocam bende ssd ler gözükmüyordu
işe yarar ürünüm bittiğini görmenin nesi ilginç kardeşim ülke nüfusu 15 kişi değil kiSanki bedava dağıtıyorlar anlamıyorum ihtiyacı olan alsın tabii ki orası ayrı da ne zaman işe yarar bi ürün görsem sepete eklemeden daha bittiğini görüyorum çok ilginç.
Mesajı okuduysan eğer ihtiyacı olan kişinin almasını normal karşıladığımı söyledim. Yeni gelen bir ürünü fırsatçılığa döküp -belki otomasyon belki değil orasını bilmeyerek söylüyorum- direkt alınmasından bahsediyorum. İşine yarayan ürünü tabii ki alacaksın ama fırsatın kalmıyor bakmaya görmeye. Bahsettiğim şey bu.işe yarar ürünüm bittiğini görmenin nesi ilginç kardeşim ülke nüfusu 15 kişi değil ki
Şuraya düşen iyi fiyatlı malların yüzde 90 i aynı kişilere gidiyorişe yarar ürünüm bittiğini görmenin nesi ilginç kardeşim ülke nüfusu 15 kişi değil ki
simit dağıtılırken bile millet 2 tane alabilmenin derdinde. bot kurmuşlar kar amaclı alıyolar hepsini. güzel bişey yakalama ihtimali çok azMesajı okuduysan eğer ihtiyacı olan kişinin almasını normal karşıladığımı söyledim. Yeni gelen bir ürünü fırsatçılığa döküp -belki otomasyon belki değil orasını bilmeyerek söylüyorum- direkt alınmasından bahsediyorum. İşine yarayan ürünü tabii ki alacaksın ama fırsatın kalmıyor bakmaya görmeye. Bahsettiğim şey bu.
Aynı şeyden bahsediyoruz, ülke nüfusu 15 değil ki demenin manası yok bu yüzden hocam.simit dağıtılırken bile millet 2 tane alabilmenin derdinde. otomasyon kurmuşlar kar amaclı alıyolar hepsini. güzel bişey yakalama ihtimali çok az