🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

en basit şey bile saniyesinde uçuyor biz daha linki açıcaz falan derken otomatik alıyorlar

Sanki bedava dağıtıyorlar anlamıyorum ihtiyacı olan alsın tabii ki orası ayrı da ne zaman işe yarar bi ürün görsem sepete eklemeden daha bittiğini görüyorum çok ilginç.
işe yarar ürünüm bittiğini görmenin nesi ilginç kardeşim ülke nüfusu 15 kişi değil ki

işe yarar ürünüm bittiğini görmenin nesi ilginç kardeşim ülke nüfusu 15 kişi değil ki
Mesajı okuduysan eğer ihtiyacı olan kişinin almasını normal karşıladığımı söyledim. Yeni gelen bir ürünü fırsatçılığa döküp -belki otomasyon belki değil orasını bilmeyerek söylüyorum- direkt alınmasından bahsediyorum. İşine yarayan ürünü tabii ki alacaksın ama fırsatın kalmıyor bakmaya görmeye. Bahsettiğim şey bu.

Mesajı okuduysan eğer ihtiyacı olan kişinin almasını normal karşıladığımı söyledim. Yeni gelen bir ürünü fırsatçılığa döküp -belki otomasyon belki değil orasını bilmeyerek söylüyorum- direkt alınmasından bahsediyorum. İşine yarayan ürünü tabii ki alacaksın ama fırsatın kalmıyor bakmaya görmeye. Bahsettiğim şey bu.
simit dağıtılırken bile millet 2 tane alabilmenin derdinde. bot kurmuşlar kar amaclı alıyolar hepsini. güzel bişey yakalama ihtimali çok az

simit dağıtılırken bile millet 2 tane alabilmenin derdinde. otomasyon kurmuşlar kar amaclı alıyolar hepsini. güzel bişey yakalama ihtimali çok az
Aynı şeyden bahsediyoruz, ülke nüfusu 15 değil ki demenin manası yok bu yüzden hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,436
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri