Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,282
Eğitim indirimli fiyat hocam bu sizin attığınız. yine de fiyatlar baya yakınmış öğrenci olmayan için alınabilir gibi geldi bana.Pt'de daha ucuz ama taksit imkanı varsa bilemeyeceğim. Bir de iptalmarkt göndermez de iptal ederse parayı 7-8 günde anca iade ediyor.
![]()
MacBook Pro 14 inc M5 10CPU 10GPU 32GB 1TB Gümüş MJ3E4TU/A - Apple - PT
Apple markalı MacBook Pro 14 inc M5 10CPU 10GPU 32GB 1TB Gümüş MJ3E4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! PT Apple Premium Education Partner Pozitifwww.pt.com.tr
Belge falan istemiyorlar diyorlardı hocamEğitim indirimli fiyat hocam bu sizin attığınız. yine de fiyatlar baya yakınmış öğrenci olmayan için alınabilir gibi geldi bana.
Bayadır araştıyorum. Fiyat süper. Öğrenciye 6 bin indirim daha varmış pt den daha ucuza ve taksitli geliyor . Sizce biter mi yoksa sürer mi bu indirim?Eğitim indirimli fiyat hocam bu sizin attığınız. yine de fiyatlar baya yakınmış öğrenci olmayan için alınabilir gibi geldi bana.
Apple piyasasını hiç bilmiyorum hocam, bilen arkadaş cevaplasa daha iyi olur Mediamarkta 6 ay peşin fiyatına taksit de var. iki karta ona da bakabilirsiniz istiyorsanız.Bayadır araştıyorum. Fiyat süper. Öğrenciye 6 bin indirim daha varmış pt den daha ucuza ve taksitli geliyor . Sizce biter mi yoksa sürer mi bu indirim?
Hocam sabah alacağım ya. Fiyat epey iyi üstelik pt ile aradaki farka bakınca 6 ay peşin miktarda mediamarkt çok daha karlı oluyor.Apple piyasasını hiç bilmiyorum hocam, bilen arkadaş cevaplasa daha iyi olur Mediamarkta 6 ay peşin fiyatına taksit de var. iki karta ona da bakabilirsiniz istiyorsanız.
İhtiyaç varsa al geç hocam o zaman, sabaha kadar bitmez bence sıkıntı etme. Dediğin gibi bence de Mediamarktan almak daha mantıklı 6 ay peşin fiyatına taksit olduğu için.Hocam sabah alacağım ya. Fiyat epey iyi üstelik pt ile aradaki farka bakınca 6 ay peşin miktarda mediamarkt çok daha karlı oluyor.
Gümüşü bittiİhtiyaç varsa al geç hocam o zaman, sabaha kadar bitmez bence sıkıntı etme. Dediğin gibi bence de Mediamarktan almak daha mantıklı 6 ay peşin fiyatına taksit olduğu için.
PT istiyor, Apple kendi sitesinde istemez sadece o da kesin değil.Belge falan istemiyorlar diyorlardı hocam.
Ben karıştırmış olabilirim o zamanPT istiyor, Apple kendi sitesinde istemez sadece o da kesin değil.
hangisini aldınız hocamGümüşü bitti. Neyse siyahtan devam