GGbaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 702
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsunAldım knk çok teşekkür ederim fırsatı paylaştığın için.
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsunAldım knk çok teşekkür ederim fırsatı paylaştığın için.
çok büyük başarı ya bot basın millet alamasın siz ikinci elde satın çok iyi devam böyle insanlıktan nasip alın az .kaç yaşındasın dostum sen tabii ki alacak, indirim yakalayan adam o ürünü kullanmak zorunda mı? fiyatı uygunsa alır satar. sende böyle lak lak konuşursun. vatandan 128 gb ram aldım bu arada xd
valla ben botla alana sinir oluyorum falan ama adamın hakkıdır. emek vermiş tak diye alacak bot yapmış. Kolay bir şey olsaydı bu konu ben dahil ağlama duvarına dönüşmezdi “iPhone 17 yine kaçtı ya” tarzı.çok büyük başarı ya bot basın millet alamasın siz ikinci elde satın çok iyi devam böyle insanlıktan nasip alın az .
Eyw ne demek, 1 numarayla kaçırdım fırsatı.Aldım knk çok teşekkür ederim fırsatı paylaştığın için.
S26 ultra 98.5, kontrol ettim daha gitmemiş.Eyw ne demek, 1 numarayla kaçırdım fırsatı.
Post automatically merged:
Samsung Galaxy S26 Ultra Gök Mavisi, 256GB Depolama, Yapay Zeka Telefonu, 12GB Bellek, Özelleştirilmiş AP, Yerleşik Gizlilik Ekranı, Photo Assist, 200MP Kamera, 5000mAh Pil : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S26 Ultra Gök Mavisi, 256GB Depolama, Yapay Zeka Telefonu, 12GB Bellek, Özelleştirilmiş AP, Yerleşik Gizlilik Ekranı, Photo Assist, 200MP Kamera, 5000mAh Pil : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.eu
Nu adam bu işe gönül vermişEyw ne demek, 1 numarayla kaçırdım fırsatı.
Post automatically merged:
Samsung Galaxy S26 Ultra Gök Mavisi, 256GB Depolama, Yapay Zeka Telefonu, 12GB Bellek, Özelleştirilmiş AP, Yerleşik Gizlilik Ekranı, Photo Assist, 200MP Kamera, 5000mAh Pil : Amazon.com.tr: Elektronik
Samsung Galaxy S26 Ultra Gök Mavisi, 256GB Depolama, Yapay Zeka Telefonu, 12GB Bellek, Özelleştirilmiş AP, Yerleşik Gizlilik Ekranı, Photo Assist, 200MP Kamera, 5000mAh Pil : Amazon.com.tr: Elektronikamzn.euPost automatically merged:
S26 ultra 98.5, kontrol ettim daha gitmemiş.
Boşa geçmiş bir ömür...kaç yaşındasın dostum sen tabii ki alacak, indirim yakalayan adam o ürünü kullanmak zorunda mı? fiyatı uygunsa alır satar. sende böyle lak lak konuşursun. vatandan 128 gb ram aldım bu arada xd
Depo işi gönül işi.Nu adam bu işe gönül vermiş![]()
Topluca amazona ticket atalım bence bu olaydan ötürüBu depodan artık ürün almak imkansıza yakın stok gelir gelmez bitiyor bu bot işine falan el atılmadıkça uyguna ürün zor alınır. Ödeme aşamasında 3D doğrulama vs. olsa direkt botla çekemezler. Adamlar kurmuş sistemi direkt bot satın alıyor sonra kendileri inceleyip beğenmezlerse iptal ediyorlar.
Ne zaman aldınız ve kaç liraya aldınız hocam?Arkadaşlar merhaba. Amazondepo dan msi trx 5070 gaming trio aldım. Şimdi bu ürün garantili olarak mı gelecek yoksa sadece 1 yıl garantili mi? birde ayrıntılarda kullanılmış-mükemmel yazıyor bu kart alınıp 1 ay içinde iade edilmiş mi oluyor yoksa iade alınıp tamir edilen ürünlerden mi?