🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

kaç yaşındasın dostum sen tabii ki alacak, indirim yakalayan adam o ürünü kullanmak zorunda mı? fiyatı uygunsa alır satar. sende böyle lak lak konuşursun. vatandan 128 gb ram aldım bu arada xd
çok büyük başarı ya bot basın millet alamasın siz ikinci elde satın çok iyi devam böyle insanlıktan nasip alın az .

çok büyük başarı ya bot basın millet alamasın siz ikinci elde satın çok iyi devam böyle insanlıktan nasip alın az .
valla ben botla alana sinir oluyorum falan ama adamın hakkıdır. emek vermiş tak diye alacak bot yapmış. Kolay bir şey olsaydı bu konu ben dahil ağlama duvarına dönüşmezdi “iPhone 17 yine kaçtı ya” tarzı.

Aldım knk çok teşekkür ederim fırsatı paylaştığın için.
Eyw ne demek, 1 numarayla kaçırdım fırsatı.
Post automatically merged:

S26 ultra 98.5, kontrol ettim daha gitmemiş.

Son düzenleme:

S26 ultra 98.5, kontrol ettim daha gitmemiş.
Nu adam bu işe gönül vermiş :D

kaç yaşındasın dostum sen tabii ki alacak, indirim yakalayan adam o ürünü kullanmak zorunda mı? fiyatı uygunsa alır satar. sende böyle lak lak konuşursun. vatandan 128 gb ram aldım bu arada xd
Boşa geçmiş bir ömür...

çok basit hakaret etmeye başladınız birbirinize arkadaşlar artık durmanız gerekiyor.

Bu depodan artık ürün almak imkansıza yakın stok gelir gelmez bitiyor bu bot işine falan el atılmadıkça uyguna ürün zor alınır. Ödeme aşamasında 3D doğrulama vs. olsa direkt botla çekemezler. Adamlar kurmuş sistemi direkt bot satın alıyor sonra kendileri inceleyip beğenmezlerse iptal ediyorlar.
Topluca amazona ticket atalım bence bu olaydan ötürü

Arkadaşlar merhaba. Amazondepo dan msi trx 5070 gaming trio aldım. Şimdi bu ürün garantili olarak mı gelecek yoksa sadece 1 yıl garantili mi? birde ayrıntılarda kullanılmış-mükemmel yazıyor bu kart alınıp 1 ay içinde iade edilmiş mi oluyor yoksa iade alınıp tamir edilen ürünlerden mi?

ben 2 ayakkabı aldım adidas
birini saçma şekilde iptal etti
birisi bugün geldi
sıfır ayakkabı kutusu dahil
dün avm de baktım 5200 lira fiyat koymuşlar
sıfırı da amazonda 2300 falan zaten
bu amazonu yakında bakanlık falan cezalar neden ucuza millete mal satıyorsun diye temuya döndürürler diye korkuyorum

Arkadaşlar merhaba. Amazondepo dan msi trx 5070 gaming trio aldım. Şimdi bu ürün garantili olarak mı gelecek yoksa sadece 1 yıl garantili mi? birde ayrıntılarda kullanılmış-mükemmel yazıyor bu kart alınıp 1 ay içinde iade edilmiş mi oluyor yoksa iade alınıp tamir edilen ürünlerden mi?
Ne zaman aldınız ve kaç liraya aldınız hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,436
Üyeler
191,096
Son üye
alt0652
Geri